Regisztráció Elfelejtett jelszó
Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!

OLAJ(WTI,BRENT,CERTI)

Re: nincs cím

#136632 potter Előzmény: #136623

Trichet nem kívánta kommentálni a litván eseményeket. Trichet kitérő választ adott az olajár alakulásával kapcsolatos kérdésekre: az emelkedő olajárak visszafogják a konjunktúrát és gyorsítják a drágulást.

#136565 Mars2000 Előzmény: #136279

Nincs itt már semmi rendszer, roppant ideges, feszült a piac. A részvény, az árú és a devizapiac is. Csak dőlne már el az irány középtávon, és mennénk már arrafelé - nekem teljesen mindegy, le v fel.

Az arany és az olaj vala…

#136279 Peta60

Az arany és az olaj valamennyire együtt szoktak mozogni,de az elmúlt pár napban mintha ez megtört volna. Még nem tudom,h vonjak-e ebből messzemenő következtetéseket,de fura minden esetre.

Re: heti adat

#135953 Bakiba Előzmény: #135950

Puff neki telibe, ilyenkor mennyire utálom hogy bizonytalankodom, amikor helyesen látom az irányt:((

heti adat

#135950 El Kebir

a heti adat meg vicces, a múltkori 1,6milliós benzincsökkenésre, most 2,9milliós benzinnövekedéssel kontráztak....habár nekem bejöttek ezekre az adatokra adott reakciók :-))

oil

#135944 El Kebir

Úgy csinál az oil mintha oldalazna közben meg lassan esik? Bekerült egy csökkenő trendbe, "oldalazva" csökken?

#135937 banyaiz Előzmény: #135930

csapásokat adunk csapásokat kapunk. :D

nem mertem shortolni 71-ről, kár tegnap kétszer is majdnem rányomtam 71 fölött jóval shortra, de annyira vették, gondoltam csak elviszik 73 közelébe, nem jött be. :)

#135930 kelvin Előzmény: #135925

Bazz ezt bebuktam, most tért csak vissza az RSI a megfelelő tartományba, már nem túladott

kár volt fentebb húzni, mindegy zsebben

#135925 kelvin Előzmény: #135920

45-ről long profitvédő már 55-ön :-D

profitvédő felhúzva 60-re

közben kiütve