Trichet nem kívánta kommentálni a litván eseményeket. Trichet kitérő választ adott az olajár alakulásával kapcsolatos kérdésekre: az emelkedő olajárak visszafogják a konjunktúrát és gyorsítják a drágulást.
Trichet nem kívánta kommentálni a litván eseményeket. Trichet kitérő választ adott az olajár alakulásával kapcsolatos kérdésekre: az emelkedő olajárak visszafogják a konjunktúrát és gyorsítják a drágulást.
Nincs itt már semmi rendszer, roppant ideges, feszült a piac. A részvény, az árú és a devizapiac is. Csak dőlne már el az irány középtávon, és mennénk már arrafelé - nekem teljesen mindegy, le v fel.
naposon jól látszik hogy a csati tetején kolbászol
én:certi shortban
Az arany és az olaj valamennyire együtt szoktak mozogni,de az elmúlt pár napban mintha ez megtört volna. Még nem tudom,h vonjak-e ebből messzemenő következtetéseket,de fura minden esetre.
Puff neki telibe, ilyenkor mennyire utálom hogy bizonytalankodom, amikor helyesen látom az irányt:((
a heti adat meg vicces, a múltkori 1,6milliós benzincsökkenésre, most 2,9milliós benzinnövekedéssel kontráztak....habár nekem bejöttek ezekre az adatokra adott reakciók :-))
Úgy csinál az oil mintha oldalazna közben meg lassan esik? Bekerült egy csökkenő trendbe, "oldalazva" csökken?
most én is azon gondolkodtam :-) (kósza gondolat maradt)
Most ismét partvonal
csapásokat adunk csapásokat kapunk. :D
nem mertem shortolni 71-ről, kár tegnap kétszer is majdnem rányomtam 71 fölött jóval shortra, de annyira vették, gondoltam csak elviszik 73 közelébe, nem jött be. :)
Bazz ezt bebuktam, most tért csak vissza az RSI a megfelelő tartományba, már nem túladott
kár volt fentebb húzni, mindegy zsebben
45-ről long profitvédő már 55-ön :-D
profitvédő felhúzva 60-re
közben kiütve
Igen, de nem vagyok hű de biztos, stop 50 mert fő a nyugalom:))