hát én is azt várom, hogy beszakadjon már minden, de csak nem akar.
most éppen longolom, ezért ne a következő 1-2 napban szakadjon be, utána felőlem mehet. :D
70 körülre várnám szerinted reális lehet?
hát én is azt várom, hogy beszakadjon már minden, de csak nem akar.
most éppen longolom, ezért ne a következő 1-2 napban szakadjon be, utána felőlem mehet. :D
70 körülre várnám szerinted reális lehet?
Be fog szakad ni az olaj, úgy gondolom. Ez a mai nap porhintés. Forgalom nélkül "megy minden".
na alakul? az irány jó, remélem most nem verik le megint.
az irán izrael speki emelheti az árfolyamot.
gondolom irán fúrt egy alagutat egy hegybe odatett néhány teherautót és az amcsi ügynököknek engedte fotózni :o))) hogy ez az atombomba készítő műhely :o))) valamit ki kellett találni hiszen az olaj elkezdett esni.
Én is várom a feltámadást....
Meredeken zuhant az olaj!
A nyersolaj árfolyama 66 dollár alá csúszott az elmúlt hét utolsó kereskedési napján. A piacok közti összefüggések iskolapéldája volt a pénteki árfolyamesés. Előbb emelkedésnek indult a kurzus, a világ negyedik legnagyobb olajtermelő országával, Iránnal kapcsolatos politikai bizonytalanság miatt, majd pedig zuhanni kezdett. A jen erősödése, az ázsiai piacok esése a korábban megjelent kedvezőtlen amerikai makroadatokra adott válasznak tekinthetők.
http://www.quaestor.hu/index.phtml?ow_page_number=1439&hlid=12029
még nem írom le, éjszaka dobni kellett volna, Ázsiai pluszra számítottam de nem maradtam fenn.
Usa 3 napig mínuszban zárt közel a támasz, tőzsdei hangulat átfordul ezt is visszahúzzák, vagy dobás.
Peta60 köszönöm, nekem 65 közeléből van a longom 65-nél kistoppolom ha úgy alakul nem szívesen engedném mínuszba nagy az áttét.
Hát Zoltán, ebből vlsz sz..ás lesz...:(
háát az szép lenne, csak nagy elszántság kell kivárni. 70-nel maximálisan elégedett lennék.
kellene hozzá vsz az is, hogy a múlt heti dollár erősödés csak korrekció legyen, és gyengüljön tovább dolcsi.
Ha tőzsdei esés jön sz@punk olaj longgal is attól tartok.
álom, álom...menjen legalább 67 fölé tartósan vissza, aztán meglátjuk.
Egon korábbi elemzésében még 83-ról is szólt...az volna csak a királyság....:))
Naná, hogy én is:))))
:) 67 közelében filóztam kivágjam aztán máshogy döntöttem.
65 elvileg fogja az elesik akkor mindenképpen dobom.
Értékelnék egy 68-70-es visszatesztet. :D
én is ebben a cipőben:)
nem tudom, néha olvasom el OTP-s dolgait.
longot tartottam hétvégére, nem tűnik jó döntésnek egyelőre.
Senki?