Regisztráció Elfelejtett jelszó

OLAJ(WTI,BRENT,CERTI)

Re: nincs cím

#130683 banyaiz Előzmény: #130676

hát én is azt várom, hogy beszakadjon már minden, de csak nem akar.

most éppen longolom, ezért ne a következő 1-2 napban szakadjon be, utána felőlem mehet. :D

70 körülre várnám szerinted reális lehet?

#130676 Sanguis Előzmény: #130671

Be fog szakad ni az olaj, úgy gondolom. Ez a mai nap porhintés. Forgalom nélkül "megy minden".

az irán izrael speki eme…

#130464 Dr. ursi

az irán izrael speki emelheti az árfolyamot.

gondolom irán fúrt egy alagutat egy hegybe odatett néhány teherautót és az amcsi ügynököknek engedte fotózni :o))) hogy ez az atombomba készítő műhely :o))) valamit ki kellett találni hiszen az olaj elkezdett esni.

Piacok és YNersanyaGOK

#130232 Zabás

Meredeken zuhant az olaj!

A nyersolaj árfolyama 66 dollár alá csúszott az elmúlt hét utolsó kereskedési napján. A piacok közti összefüggések iskolapéldája volt a pénteki árfolyamesés. Előbb emelkedésnek indult a kurzus, a világ negyedik legnagyobb olajtermelő országával, Iránnal kapcsolatos politikai bizonytalanság miatt, majd pedig zuhanni kezdett. A jen erősödése, az ázsiai piacok esése a korábban megjelent kedvezőtlen amerikai makroadatokra adott válasznak tekinthetők.

http://www.quaestor.hu/index.phtml?ow_page_number=1439&hlid=12029

#130099 banyaiz Előzmény: #130084

még nem írom le, éjszaka dobni kellett volna, Ázsiai pluszra számítottam de nem maradtam fenn.

Usa 3 napig mínuszban zárt közel a támasz, tőzsdei hangulat átfordul ezt is visszahúzzák, vagy dobás.

Peta60 köszönöm, nekem 65 közeléből van a longom 65-nél kistoppolom ha úgy alakul nem szívesen engedném mínuszba nagy az áttét.

#130068 banyaiz Előzmény: #130066

háát az szép lenne, csak nagy elszántság kell kivárni. 70-nel maximálisan elégedett lennék.

kellene hozzá vsz az is, hogy a múlt heti dollár erősödés csak korrekció legyen, és gyengüljön tovább dolcsi.

Ha tőzsdei esés jön sz@punk olaj longgal is attól tartok.

#130058 banyaiz Előzmény: #130057

:) 67 közelében filóztam kivágjam aztán máshogy döntöttem.

65 elvileg fogja az elesik akkor mindenképpen dobom.

Értékelnék egy 68-70-es visszatesztet. :D

#130056 banyaiz Előzmény: #130053

nem tudom, néha olvasom el OTP-s dolgait.

longot tartottam hétvégére, nem tűnik jó döntésnek egyelőre.