legutóbbi rally is 1650ről indult, most nézem :)
legutóbbi rally is 1650ről indult, most nézem :)
nem számítgatok még, stop van, meglátjuk..
sztm matgabnak van igaza... nem azért tépték 2100ig, hogy ma eladják.. Gondold végig, illikvid szar ez.. Nagy tőkével gondolkozzatok, ne saját fejjel :)
:)) nem ma adják el egyértelmű... :) tartásra minősítettem a papírt... :)
Épp az, hogy ennyire látjuk a számokat!
Tudom, hogy előre megbeszélt tranzakció volt, de mellette néhány "szerencsés" (borki, vagy ismerőse), ott állt a közelben (1655).
Aki megvette a nagyobb tételeket, az valami tulaj lehet, vagy új tulaj, de az tartani is fogja!
Viszont a "szerencsések" indít(ottak)hatnak egy kisebb rallyt, hogy az 1655-ön (meg még ki tudja, lehet kaptak 1650-en is) vett rv-ket el tudják sózni jó kis haszonnal. Aztán meg vissza le.
Szerk: ha csak ennyi volt a cél. De lehet, hogy még többet akarnak fogni és tesztelik, hogy fel tudják-e húzni meg magasabb árfolyamra és ott kiszórni.
jaja ezért mondjuk mi is, hogy nem látunk benne rallyt, az elkövetkezendő napokban, mert le fogják tolni a mai vételt.... ezzel tartva vagy lenyomja az árfolyamot
ti ennyire nem látjátok a számokat?
Persze, hogy nem volt véletlen az 1650, előre megbeszélt tranzakció volt, szerintem fair trade volt, mert nem átkötéssel csinálták, hanem piacon. (Más kérdés, hogy ilyen piacbefolyásolásért a PSZÁF ítélt már el valakit. De akárki állt bent akármennyin, tudott venni...
A 200k-t ma nem tudják eladni, eddig összesen 30k forgalom volt a 200k-n kívül...
jaja sztem is, aki vette az a lényeg hogy ma kaszáljon, utána már nem érdekli sztem :) szóval marad a stagnálás vagy a csorgás, én nem számítok rally-ra....
Vagy adja szépen az 1655-ön vett csomagjait, vagy pedig még rásegít egy kis visszacsorgásra és gyűjtöget, aztán nap végére indítja a rallyt, vagy holnap.
Szerk: de lehet nem is lesz rally, aztán már el is adta az 1655-ös csomagot.
3-5 milla fél nap alatt, nem rossz :)
jaja sztem is már elment a ló, nem látok további erőt benne emelkedésre, akár a holnapi nap folyamán is pl
Igen, ez azért elég durva.. de sz@rik rá szerintem mindenki, ez Mo, piti ügyekkel nem foglalkoznak! :)
valaki belevett/kapott rendesen 1065-ön 120K-t /24K-i /33k-t,
1,5 óra alatt 23% nem rosz, már csak el kell adni! :) AZt sem egyszerű!
vagy ma meghúzták, és innen megint stagnálás, meg araszolás lefelé :)
megérne egy vizsgálatot ki állt rá a tudott átkötési árra ... talán csak nem a broki v egy ismije ? nem is mernék ilyet feltételezni.
a másik lau lehetett :o) ő ilyen jó speki.
Hát nem tudom biztosra, de szerintem 2400-2500 (2600?) környékén van igazi ellenállás csak :)