jaja sztem is, aki vette az a lényeg hogy ma kaszáljon, utána már nem érdekli sztem :) szóval marad a stagnálás vagy a csorgás, én nem számítok rally-ra....
jaja sztem is, aki vette az a lényeg hogy ma kaszáljon, utána már nem érdekli sztem :) szóval marad a stagnálás vagy a csorgás, én nem számítok rally-ra....
Vagy adja szépen az 1655-ön vett csomagjait, vagy pedig még rásegít egy kis visszacsorgásra és gyűjtöget, aztán nap végére indítja a rallyt, vagy holnap.
Szerk: de lehet nem is lesz rally, aztán már el is adta az 1655-ös csomagot.
3-5 milla fél nap alatt, nem rossz :)
jaja sztem is már elment a ló, nem látok további erőt benne emelkedésre, akár a holnapi nap folyamán is pl
Igen, ez azért elég durva.. de sz@rik rá szerintem mindenki, ez Mo, piti ügyekkel nem foglalkoznak! :)
valaki belevett/kapott rendesen 1065-ön 120K-t /24K-i /33k-t,
1,5 óra alatt 23% nem rosz, már csak el kell adni! :) AZt sem egyszerű!
vagy ma meghúzták, és innen megint stagnálás, meg araszolás lefelé :)
megérne egy vizsgálatot ki állt rá a tudott átkötési árra ... talán csak nem a broki v egy ismije ? nem is mernék ilyet feltételezni.
a másik lau lehetett :o) ő ilyen jó speki.
Hát nem tudom biztosra, de szerintem 2400-2500 (2600?) környékén van igazi ellenállás csak :)
Elég fura "tételecskék" voltak a vevői oldalon 1650 környékén (1655, 1651).
"Fura", hogy épp oda álltak be venni...
Jó alap egy spekihez..
Na, kiakasztották, eddig bírták 2000 alatt zsákolni.
Szerintem a brokik is röhögnek rajta...
Habár ki tudja mi volt a háttérben, nem sok ésszerű magyarázat van...
Ez az Illés nagy hülye volt...Miért nem adta 2500-nál...???
"A Napi Gazdaság értesülése szerint az árfolyam robbanása azután következett be, hogy eladták összes részvényeiket A Humansoft korábbi tulajdonosai Illés Antal, és felesége, akik az elmúlt időszakban folyamatos eladásaikkal nyomás alatt tartották az árfolyamot.
Illés 173 140 darab részvényt adott el 1653 forintos, míg a felesége 33 284 darab részvényt 1650 forintos árfolyamon - tudtuk meg bróker körökből. E kér csomag együttesen mintegy 10 százalékát jelentette a FreeSoft részvényeinek.
A Napi információi szerint a vevői oldalon a FreeSoft jelenlegi főtulajdonosi köre állhatott, akik hosszabb távra vásárolták meg a részvényeket."
viszont végre megtisztultunk Illés fenyegető 200k-tól...! Ez mindenképpen jó hír.
Akkor értelmezést kaptak az eddigi tranzakciók, szerintem:
1) Illés ki akar szállni, vagy ki kell szállítatni.
2) Ezért felpörgetik az árfolyamot, hogy megnézzék, ki tud-e önteni 200k-t a piacra
3) Láthatóan nem, de egy próbát megért.
4) A többségi tulaj felajánlja: vagy átveszi a részvényeket 1650-en , vagy Illés próbálkozhat eladni és akkor majd 1000-nél újra aláállnak...(vagy kivezetik saját tőke értéken és utána kiszorítják esetleg)
5) Illés rábólint, oké kiszállok most...
6) Ok, ami 1650 felett van, arra dobhatod...
Már csak azt nem értem , hogy 2500 körül eldobhatta volna a részvényeinek a 25%-át, mert felszívta volna a piac...Aki ennyire nem ért a dolgokhoz, az jobb, ha nincs a cég közelében...
+1) Innen szerintem egyértelműen up! Jöhetnek a hírek, hogy mennyi a 25 milliárd...!