Szerintem a brokik is röhögnek rajta...
Habár ki tudja mi volt a háttérben, nem sok ésszerű magyarázat van...
Szerintem a brokik is röhögnek rajta...
Habár ki tudja mi volt a háttérben, nem sok ésszerű magyarázat van...
Ez az Illés nagy hülye volt...Miért nem adta 2500-nál...???
"A Napi Gazdaság értesülése szerint az árfolyam robbanása azután következett be, hogy eladták összes részvényeiket A Humansoft korábbi tulajdonosai Illés Antal, és felesége, akik az elmúlt időszakban folyamatos eladásaikkal nyomás alatt tartották az árfolyamot.
Illés 173 140 darab részvényt adott el 1653 forintos, míg a felesége 33 284 darab részvényt 1650 forintos árfolyamon - tudtuk meg bróker körökből. E kér csomag együttesen mintegy 10 százalékát jelentette a FreeSoft részvényeinek.
A Napi információi szerint a vevői oldalon a FreeSoft jelenlegi főtulajdonosi köre állhatott, akik hosszabb távra vásárolták meg a részvényeket."
viszont végre megtisztultunk Illés fenyegető 200k-tól...! Ez mindenképpen jó hír.
Akkor értelmezést kaptak az eddigi tranzakciók, szerintem:
1) Illés ki akar szállni, vagy ki kell szállítatni.
2) Ezért felpörgetik az árfolyamot, hogy megnézzék, ki tud-e önteni 200k-t a piacra
3) Láthatóan nem, de egy próbát megért.
4) A többségi tulaj felajánlja: vagy átveszi a részvényeket 1650-en , vagy Illés próbálkozhat eladni és akkor majd 1000-nél újra aláállnak...(vagy kivezetik saját tőke értéken és utána kiszorítják esetleg)
5) Illés rábólint, oké kiszállok most...
6) Ok, ami 1650 felett van, arra dobhatod...
Már csak azt nem értem , hogy 2500 körül eldobhatta volna a részvényeinek a 25%-át, mert felszívta volna a piac...Aki ennyire nem ért a dolgokhoz, az jobb, ha nincs a cég közelében...
+1) Innen szerintem egyértelműen up! Jöhetnek a hírek, hogy mennyi a 25 milliárd...!
Ja, matol minden reggel fel oraval korabban kelek es betolok esszerutlen, mondjuk alsolimites ajanlatokat, aztan meglatjuk. :)))
Azért rakosgatják be szépen az eladásokat azok, akik már nem gondolták, hogy ki tudnak szállni :)
Én így kaptam RFV-t anno, csak azt betették előbb, és hagyták kicsit :)
igen, mert piacon csinálták... most meg rally lesz..
ha poénból beálltunk volna 1650re, kaptunk volna mi is belőle? :) ha tudtuk volna hogy ez lesz.... ?
Illés adhatta el, neki volt ennyi kb...
Úgyis kirúgták, hát valaki átvette tőle :)
Mocskos gazemberek.....Így kell milliókat keresni néhány perc alatt
Te már csak 1900-en vehetsz,ők 1650-en !!!!!!
tulajdonosi csere, szépen megoldották..
ki az a perverz stopvadász, aki 10 darabokkal leköti az árfolyamot?
persze ehhez kell egy ennyire illikvid részvény...
Szánalmas egy figura lehet, de gondolom nem a tulajoktól van , mert azok nem 1-100 darabokkal szórakoznának...
Szerintem valamelyik diák próbál olcsón hozzájutni a remegőkezűektől, hátha kap néhány száz darabot olcsóbban.
10-esével nem lehet eladni 1000 darabot sem...
Vagy ha pozitívan gondolkozunk, akkor akar valaki benne még egy kört és tesztelgeti, hogy hol az alja, ahonnan egy látványos rallit tud megint beindítani...
Nem tudom igazából ezekkel a 10 darabos gigaspekákkal nem tudok mit kezdeni...
Nincs forgalom, majd lesz...
Az a 25 milliárd ha csak 1 milliárd jut is belőle az is elég szép. Ha ehhez hozzávesszük azt, hogy eddig is kellett valamit érnie a cégnek , akkor nagyon lejjebb már kockázatos tolni, főleg kgy előtt...
sztem lassan fordul. Mindenki annyira mondja az 1800-at, hogy azt első körben nem fogja elérni.
Igen megtartottam- sajnos, mert mohó voltam.
ez a papír nagyon gáz...