Ezek csak eladnak, de valakik megveszegetik :))
Ezek csak eladnak, de valakik megveszegetik :))
Csak, nem a tulajok vásárolgatják vissza?
30 percesen lefe, naposon meg felfele várja :)
Szegény hogy szakad ketté? Orosz rész megy felfele, Magyar meg lefele?
30 perces:
A jelölés szerinti Elliott ciklus hasonló fázisban jár, mint az OTP-nél. Hét hullám teljesült, jöhet (?) a nyolcadik, amely 15700 alá hozhatja.
Felfelé a 16350 az ellenállás .
Napi
Egy emelkedő csatornában, a csatorna tetejéről lefordult 16350-nél. Ez lényegében egy kulcsforduló volt. Jöhet a csatorna aljára, következhet a rés visszatöltése 15000-nél.
A szerdai rés a második volt, ha ezt szökési résként értelmezzük, akkor a kimerülési rés megjelenése nagyon magasan, 18000 körül várható (bár nem feltétlenül kell szimmetrikusan megjelenniük a réseknek). Persze csak akkor, ha ez a rés az elkövetkezendő két hétben nyitva marad.
egon 18kra vár rést molba? :)
Én is, de akkor le lettem hurrogva, hogy ennek semmi értelme nem lenne!
Folytatja amit az OMV elkezdett, csak az Oroszok piszkos türköket is bevethetnek! Nem véletlenül vették meg jóval az árfolyam feletti áron!
én ezt már akkor megírtam, amikor átvették az OMV-től...
De ott is csak egy szenárió volt ez! De szerintük lehet valóság alapja! Meg is indokolták, hogy miért, de arra már nem emlékszem!
a fene ! most adjam el ?! hogy a háborodás gyünne rájuk...
Mit szóltok ahhoz a pletykához, hogy a MOLt az Orosz szurgut vásárolja?
Örülök is neki!
Kibasztam a piaccal, van OTPm is meg MOLom is hatiban meg shorban vagyok! Valaminek mennie kell!
menjél mólocska, menjél kis cukivirágaranybogaram ! csak bátran, csak előre ! ne nézz vissza !
Már régóta ott van! :)
Amióta átvitte a 16K-t azóta 10K alatt nem is volt a vevő oldal 16K-nál!
Ennyi K-t, ha valaki benéz ide, nem tudom, hogy mit fog gondolni :)
16k vevő érdekes szvsz