Regisztráció Elfelejtett jelszó

Mtelekom részvény

ez valami hihetetlen ! …

#127694 Dr. ursi

ez valami hihetetlen !

http://www.portfolio.hu/cikkek.tdp?k=2&i=121628

és fizetnek ezért.

ilyet az utcáról behívott gyerek is tud.

most amikor kb ott vagyunk egy elemzőnek vagy le vagy fel kéne egy célárat adnia és megindokolnia.

nem pedig benyögi hogy akkor hűha észrevetetm baszki h régen nem 640-nél vagyunk :o))))))))))) eszem megáll.

Re: nincs cím

#127143 Scipio Előzmény: #127136

Szépen nő a forgalom is az eséssel, lehet, hogy mégis Kecskemétinek lesz igaza a reggeli elemzésében - alsó támaszra simulás lefordulás gyanús - ?

szerk: venni itt már nem merek..., pedig próbálják támasztani

#127134 Scipio Előzmény: #127129

Ráadásul a reggelről bent hagyott vételeim is teljesültek 805-806-on míg ebédeltem, és még ott vannak a 808-asok, most már csak abban bízok, hogy a 800 megfogja :(

szerk: tudja valaki mire esünk?

#126868 Scipio Előzmény: #126755

Az nem semmi, hogy az összes, platformomon lévő A kat. rv. közül ennek sikerült egyedül bepirulnia, ma valahogy nagyon gyengélkedik, de legalább a tegnapi pakkom elment...

#126755 Scipio Előzmény: #126728

Ebben egyetértünk, én is csak kisebb pakkokkal játszadozom, a nagyobb vételeket hasonlóan tervezem, de vigyázó szemem rajta tartom :)

#126728 balacy Előzmény: #126715

ez a szint már nem olyan vonzó, hogy nagy vételek legyenek, de mivel nem is adják, az eladók sem adnak el. Kivárás van, ha megmozgatják a kamatot, akkor el fog indulni valamerre.

Én csak kitörésnél, vagy korrekciónál veszek komolyabban.

Addig maradnak az attraktívabb papírok :)

#126715 Scipio Előzmény: #126632

Ott én is vettem volna, de így most itt kellett bővítenem...

310 rv nyitóban, hát nem tépték szét, a legszebb az volt, hogy 805-808 között szinte csak az én ajánlataim voltak a vevői oldalon, nem hiszem, hogy ez jó jel lenne, de azért vettem :)

#126619 balacy Előzmény: #126554

remélem, hogy kellemtelen lesz, de azt is, hogy azután, miután venni tudok, nagyon kellemes lesz. Én bizom a matávban, ha esnek a hozamok.

Áááá, elkapott a mohóság…

#126554 Scipio

Áááá, elkapott a mohóság egy ft híján nem ment el a dt pakkom- 808-ról, egész nap toporgott, legalább a záróban felhúzást reméltem ezért csak 1/3-át adtam el 14-en, félek kellemetlen lesz a holnapi nyitó...

#125792 Scipio Előzmény: #125787

Gratulálok, én is megjátszottam volna, de hülye fejjel bent felejtettem a nem teljesült vételi ajánlataimat 805-810 között és a leöntésben mind teljesült... Emiatt 805-re ment fel a beker átlag áram ami már égette a zsebem, nem mertem még rávenni, de a záró megmentett :))

#125787 Harlem Előzmény: #125782

DT-re zsákoltam záró előtt 802-n, gondolva meglökik a zárót.

Bejött :)

#125782 Scipio Előzmény: #125769

Szintén eladtam záróban, sikerült kellemesen meglepniük a nap végére :) Ennél biztos lesz olcsóbb hétfőn, legalábbis ebben bízok...

Hmm... Ez a kis forgalmú…

#125646 Scipio

Hmm... Ez a kis forgalmú napok veszélye, pár tízezer darabbal leverik az árat, előbb 15-re dugót tettek, majd jött az öntés, ilyenkor a forgatókönyv szerint kicsit visszaengedik majd jön a következő adag... Én persze későn döntöttem az eladás mellet, így most alig vagyok nulla felett...

#125582 Scipio Előzmény: #125323

Már mocorog, de forgalom továbbra sincs, óvatosan bővítgetek, de úgy néz ki még ma sem igazi a kitörés, persze még van bő 3 óra :)