itt van a nagy átkötögetések oka http://www.portfolio.hu/cikkek.tdp?k=2&i=121585
itt van a nagy átkötögetések oka http://www.portfolio.hu/cikkek.tdp?k=2&i=121585
ez valami hihetetlen !
http://www.portfolio.hu/cikkek.tdp?k=2&i=121628
és fizetnek ezért.
ilyet az utcáról behívott gyerek is tud.
most amikor kb ott vagyunk egy elemzőnek vagy le vagy fel kéne egy célárat adnia és megindokolnia.
nem pedig benyögi hogy akkor hűha észrevetetm baszki h régen nem 640-nél vagyunk :o))))))))))) eszem megáll.
Szépen nő a forgalom is az eséssel, lehet, hogy mégis Kecskemétinek lesz igaza a reggeli elemzésében - alsó támaszra simulás lefordulás gyanús - ?
szerk: venni itt már nem merek..., pedig próbálják támasztani
Lehet hogy innen pattan majd egy kicsit fel, de egyelőre valaki nagyon adja.
Ráadásul a reggelről bent hagyott vételeim is teljesültek 805-806-on míg ebédeltem, és még ott vannak a 808-asok, most már csak abban bízok, hogy a 800 megfogja :(
szerk: tudja valaki mire esünk?
Az nem semmi, hogy az összes, platformomon lévő A kat. rv. közül ennek sikerült egyedül bepirulnia, ma valahogy nagyon gyengélkedik, de legalább a tegnapi pakkom elment...
Ebben egyetértünk, én is csak kisebb pakkokkal játszadozom, a nagyobb vételeket hasonlóan tervezem, de vigyázó szemem rajta tartom :)
ez a szint már nem olyan vonzó, hogy nagy vételek legyenek, de mivel nem is adják, az eladók sem adnak el. Kivárás van, ha megmozgatják a kamatot, akkor el fog indulni valamerre.
Én csak kitörésnél, vagy korrekciónál veszek komolyabban.
Addig maradnak az attraktívabb papírok :)
Ott én is vettem volna, de így most itt kellett bővítenem...
310 rv nyitóban, hát nem tépték szét, a legszebb az volt, hogy 805-808 között szinte csak az én ajánlataim voltak a vevői oldalon, nem hiszem, hogy ez jó jel lenne, de azért vettem :)
remélem ezt mindenki olvassa és 750 támaszon nyitunk :)
Összes részvényét eladta a Magyar Telekom egyik vezére
remélem, hogy kellemtelen lesz, de azt is, hogy azután, miután venni tudok, nagyon kellemes lesz. Én bizom a matávban, ha esnek a hozamok.
Áááá, elkapott a mohóság egy ft híján nem ment el a dt pakkom- 808-ról, egész nap toporgott, legalább a záróban felhúzást reméltem ezért csak 1/3-át adtam el 14-en, félek kellemetlen lesz a holnapi nyitó...
Gratulálok, én is megjátszottam volna, de hülye fejjel bent felejtettem a nem teljesült vételi ajánlataimat 805-810 között és a leöntésben mind teljesült... Emiatt 805-re ment fel a beker átlag áram ami már égette a zsebem, nem mertem még rávenni, de a záró megmentett :))
DT-re zsákoltam záró előtt 802-n, gondolva meglökik a zárót.
Bejött :)
Szintén eladtam záróban, sikerült kellemesen meglepniük a nap végére :) Ennél biztos lesz olcsóbb hétfőn, legalábbis ebben bízok...
Hmm... Ez a kis forgalmú napok veszélye, pár tízezer darabbal leverik az árat, előbb 15-re dugót tettek, majd jött az öntés, ilyenkor a forgatókönyv szerint kicsit visszaengedik majd jön a következő adag... Én persze későn döntöttem az eladás mellet, így most alig vagyok nulla felett...