jaj Te ! :o) nekem valahogy mindig is a szívem csücske volt.
tőzsdeileg persze oti a legérdekesebb.
jaj Te ! :o) nekem valahogy mindig is a szívem csücske volt.
tőzsdeileg persze oti a legérdekesebb.
MOL nálam még mindig 0 értékű pénzmosója néhány vezetőnek :) sok szerencsét :)
mit gondolsz most a molról henci ? most hogy áldott zoli is 10ezresével adja :o)
főleg hihetetlen :D
ha most elárulnám hogyan kell molt trédelni az túl sokba kerülne neked és irigy is vagyok :o)
Kösz, akkor kihagyom. A hosszan rajta ücsörgés nem az én világom, ez igaz.
A burkolást úgy bepróbáltam, hátha... ;-)
kösz nem.
a molról vélemény csak hosszútáv futóknak :o) te valszeg kistopiznád egy szép lekörben
Köszönöm a válaszokat! Azt hiszem, nem merek belenyúlni, nagyon nem értek hozzá.
Ursi! Nálam is akad egy terasz, ha szeretnél burkolni... ;-)
a feljött járólapokat ragasztottuk le és újrafugáztunk.
eredetileg úgy rakták le, hogy megfagyott vagy megszáradt ragasztóra lökték rá a lapokat és úgy fugázták le, gondolták mire észreveszem addigra már úgyis hetedhét határon túlvannak.
és míly igaz.
Pedig az én anyagom sokkal szebb és jobb, mint a járólap. Kár érte:)
Ma 15800-16100 majd 15550-ig le most újra fel, a 800 tűnik valami gyenge ellenállásnak, de a hozzáértésemet mutatja, hogy engem kivágott a 800-as pakkom stopja mert nem realizáltam reggel a 300 pont hasznot, így minibukó lett a szép nyerő helyett...
akkor a teraszt.
:)
hogy azon járjon.
micsoda kerdes.:)
Gyorsan. gyorsan, segítség! Hozzáértők! :-)
Szabad ezt innen most belongolni? Olyan jól néz ki, viszont egyáltalán nem értek hozzá, csak olyan jót ment tegnap is. Kösz!
Mondjuk én eddig egyszer shortoltom, abból is kivert a stop, úgyhogy nem biztos, hogy nem voltunk mindketten hmm - nem túl okosak :)) De mivel az elemzők kb eddig várták, gondoltam csak csinál egy visszatesztet, de nem, így mégiscsak longba ültem.
Húúú ez megnyugtat! Azt hittem, h szén idióta ötlet volt! :))
Nem csak benned merült fel a 400-as short, ha már a longról lemaradtam én komolyan erre készültem, aztán 600-nál boldogan konstatáltam, hogy mégsem tettem, ez egyszer szerencsét hozott a hosszas habozás :))