Regisztráció Elfelejtett jelszó

Sport

Re: nincs cím

#125092 kerikoma Előzmény: #125090

Hát igen, modták már, hogy "nehéz" bor:-)

Legközelebb kivel is játszik a Loki? A kisfiam jobban tudja:-)

#125079 kerikoma Előzmény: #124367

Off

Már csak az ideiből tudok, mert a tavalyi elfogyott:-) Most forr mint a barom amit szombaton szüreteltünk.

On

Re: Debrecen

#124730 Kissherceg Előzmény: #124729

már nem járok a csapattal körbe körbe... Már nincs idő és anyagi keret rá, most élet alapozás van vagy próbálkozás inkább :)

Re: Debrecen

#124727 Kissherceg Előzmény: #124725

hali,

örülök, hogy tetszett, gyereknek is életreszóló élmény. Remélem egszer eljutok Én is anyagilag olyan szintre, hogy utazhassak, illetve lesz csapat akiért... :)

Debrecen

#124725 Csokigyáros

Hát ez fantasztikus volt...

Herceg, a you'll never walk alone nem volt semmi... felvettem...

de azt lemosta a magyarok himnusza a végén... állva tapsolták meg a hazaiak nemcsak a focistákat, hanem minket is szurkolókat...

két napja nem aludtam, de most le kell lépnem Miskolcra (amúgy onnan is k.. sokan voltak)... a buxhati shortom kezd dúrvulni... :(

majd később szívesen mesélek...

HAJRÁ LOKI!!!!!!!!!

#124630 ilonka Előzmény: #124498

"én nem mondanám, hogy ugyanazt csinálták, mint a válogatott."

én sem ezt mondtam...:-)

azt írtam, hogy az ellenfél húzta az időt stb a nekünk lőtt gól uán, lsd. portugál meccs....

ez a meccs sok kategóriával színvonalasabb volt,mint az,(a loki üti a válogatottat és a liv is sokkal jobb volt,mint a portugálok)...emiatt(is) más intenzitású volt mindkettő, de az alapfolyamat uúgy megfigyelhető....nyomtak bennünket ezerrel az első gólig, utána meg már csak annyit tettek bele,amennyit muszáj volt...

az,hogy a gól elkerülhető lett volna sztem irracionális feltételezés....ezt mondjuk olyan kijelentésekkel tudom ellentételezni pl,hogy : ha a liv összeszedettebb, akkor 3:0 :-)

vagy: ha azt a gólt még el bírtuk volna kerülni, akkor addig nyomnak bennünket,míg be nem kaparnak egyet

Azért remélem itthon majd....:-)))

#124525 Zotya32 Előzmény: #124498

az nem tetszett, hogy senki nem mert elindulni a labdával; ha vki megkapta, igyekezett egyből szabadulni tőle. gondolom ez a technika hiánya; meg az állandó felívelések... nem értem mire jó, a válogatottnál sem; labdalevételek siralmasak, fejjáték is, főleg az óriás svédek ellen. laposan kéne, a földön játszani, de ahhoz meg trükköket, cseleket kellene alkalmazni, plusz a labdabiztosságnak is meg kellene lennie; szép, meg jó, hogy itt vagyunk, meg biztató volt azért a tegnapi játék, (pl a kapus nagyon szuper volt) csak ennek hiányában nehéz lesz gólokat lőni. csak a távoli szabadrúgásokra építeni meg nem érdemes;

nem okoskodás, nem vagyok edző, még focizni sem szeretek, a játék, a sport tetszik, ahogy a profik előadják; ezek csak az én amatőr, szakmailag hozzá nem értő meglátásaim.

#124498 matgab Előzmény: #124366

én nem mondanám, hogy ugyanazt csinálták, mint a válogatott.

A válogatott egy középszerűen játszó ellenféllel szemben (svédek) állt be úgy totális védekezésre, hogy eszük ágában sem volt támadni, szerkezetileg is rosszul voltak felállítva, és elképzelésük sem volt, hogy mit kellene csinálni. A portugálok ellen pedig annyira meg voltunk szeppenve, szerkezetileg szintén rosszul felállva, amin a 70.percig semmit nem is változtattunk, hogy meg sem kíséreltük a támadásokat.

A Debrecen tegnapi játékában végig ott volt a gól lehetősége! Nem labdát kell birtokolni, hanem villámgyors kontrákkal lehet csak operálni, ha a másik csapat ennyivel jobb.

A Pool nem tudot úgy lazsálni, ahogyan azt a portugálok megtehették.

Kaptunk egy gólt, ez benne volt. Persze elkerülhető gól lett volna ez is, ha a magyar játékosokban tudatosulna, hogy a védőnek már akkor ott kell állnia és zavarnia kell a támadót, amikor az még meg sem kapta a labdát. Nem lehet a 16-os környékén engedni egy támadónak átvenni tisztán a labdát, főleg úgy, hogy még 2-3-at tolhat is rajta.

Ha meg kipattan, akkor ott a védőnek kell előbb odaérnie, elvileg...

Na mindegy, ha az nem akadt volna be, akkor lehet, hogy máskor lett volna kisebb szerencsénk. A szerencse jön megy, és főleg annál van, aki tesz is érte valamit...

Szép játék volt a kocsma népe elégedett tapssal köszönte meg a Debrecen játékát ilyen messziről is! Bár a közvetítés hangját nem lehetett hallani rendesen, de azt észleltük a hangfoszlányokból, hogy a Loki fanatikusai sokszor túlüvöltötték a 3X ezer liverpolit, ami a maga nemében legalább akkora teljesítmény volt, mint amit a pályán csináltak a fiúk! A legnagyobb respect nekik! Én attól kapok hülyét, hogy ha kint vagyok a stadionban és ott a közönség némán ül...Akkor inkább nézzék tévén!

Amúgy meg az is tetszett, hogy a lokisok MERTEK cselezni a Pool ellen, és nem dadogott a labda a lábukon (olyan sokszor)! Ez pl. a válogatott 180 perce alatt teljesen hiányzott. Egyszerűen úgy féltek, (a válogatott), hogy "jaja csak ne én hibázzak", hogy semmit nem mertek csinálni. Ezt a szintet pedig egy erősebb megye 1-es csapat is lehozza (mármint hogy nem hibáznak).

Szóval elméletileg a legnehezebb meccsen túl vagyunk 1-0-lal. Akkor mi jöhet még?? :)

#124366 ilonka Előzmény: #124364

szégyent nem vallottunk, bár kb uúgy jártunk,mint a vál.meccsen: a lőtt gól után időhúzás-maszatolás hegyek az ellenfél részéről...de hát fordítva mi sem tennénk másképp....

#124358 kerikoma Előzmény: #124349

Most vannak a szüretek és látom még mennyi tavalyi borom maradt, ezért most sör helyett ezt kell inni. Az idei termés nagyon jó lett. Szürkebarátból 220 liter és ezerfürtösből 350 liter. Még vissza van a kékfrankos. Sztem abból is lesz 300 liter. Az egész family bort fog inni:-)

Egs!!!