Regisztráció Elfelejtett jelszó
Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!

Re: nincs cím

matgab Előzmény: #124366

én nem mondanám, hogy ugyanazt csinálták, mint a válogatott.

A válogatott egy középszerűen játszó ellenféllel szemben (svédek) állt be úgy totális védekezésre, hogy eszük ágában sem volt támadni, szerkezetileg is rosszul voltak felállítva, és elképzelésük sem volt, hogy mit kellene csinálni. A portugálok ellen pedig annyira meg voltunk szeppenve, szerkezetileg szintén rosszul felállva, amin a 70.percig semmit nem is változtattunk, hogy meg sem kíséreltük a támadásokat.

A Debrecen tegnapi játékában végig ott volt a gól lehetősége! Nem labdát kell birtokolni, hanem villámgyors kontrákkal lehet csak operálni, ha a másik csapat ennyivel jobb.

A Pool nem tudot úgy lazsálni, ahogyan azt a portugálok megtehették.

Kaptunk egy gólt, ez benne volt. Persze elkerülhető gól lett volna ez is, ha a magyar játékosokban tudatosulna, hogy a védőnek már akkor ott kell állnia és zavarnia kell a támadót, amikor az még meg sem kapta a labdát. Nem lehet a 16-os környékén engedni egy támadónak átvenni tisztán a labdát, főleg úgy, hogy még 2-3-at tolhat is rajta.

Ha meg kipattan, akkor ott a védőnek kell előbb odaérnie, elvileg...

Na mindegy, ha az nem akadt volna be, akkor lehet, hogy máskor lett volna kisebb szerencsénk. A szerencse jön megy, és főleg annál van, aki tesz is érte valamit...

Szép játék volt a kocsma népe elégedett tapssal köszönte meg a Debrecen játékát ilyen messziről is! Bár a közvetítés hangját nem lehetett hallani rendesen, de azt észleltük a hangfoszlányokból, hogy a Loki fanatikusai sokszor túlüvöltötték a 3X ezer liverpolit, ami a maga nemében legalább akkora teljesítmény volt, mint amit a pályán csináltak a fiúk! A legnagyobb respect nekik! Én attól kapok hülyét, hogy ha kint vagyok a stadionban és ott a közönség némán ül...Akkor inkább nézzék tévén!

Amúgy meg az is tetszett, hogy a lokisok MERTEK cselezni a Pool ellen, és nem dadogott a labda a lábukon (olyan sokszor)! Ez pl. a válogatott 180 perce alatt teljesen hiányzott. Egyszerűen úgy féltek, (a válogatott), hogy "jaja csak ne én hibázzak", hogy semmit nem mertek csinálni. Ezt a szintet pedig egy erősebb megye 1-es csapat is lehozza (mármint hogy nem hibáznak).

Szóval elméletileg a legnehezebb meccsen túl vagyunk 1-0-lal. Akkor mi jöhet még?? :)