Regisztráció Elfelejtett jelszó

Utazás

Re: nincs cím

#116388 matgab Előzmény: #116206

Porec-nél Bijela Uvala és Zelena Laguna nevű kempingek nagyon jók és tiszták és szépek.

Makarska alatt kb. 20 km-rel van egy Blato nevű kemping ami gyönyörű tengerpartja van 1000 méter magas hegyek alatt a tenger és közéjük békelve a kemping.

Én 3 éves koromtól kempingeztem és mindig óriási élmény volt, pedig akkor még a kempingek igencsak balkáni állapotban voltak (legalábbis a WC-k a mai napig is csak rémálmaimban kísértenek). De nagy társasággal mentünk le, nap végi zászlólevonások, crna vinok (amit akkor még csak hordtam a kempingestől-nekem akkor még az Eurocream volt a sztártermék (jugoszláv nutella) és az Adidas ruhák-cipők).

Egyszer égett a kemping, az is nagy élmény volt, főleg, mivel egy 50 kilós 25m2-es NDK-s cirkálósátorral voltunk...

Meleg forró nyarak, óriási fagyizások, kalandok séták evezések és a tenger minden mennyiségben, meg szabadság, gondtalanság, királyság, úúú, de jó volt.

#116346 Wickham40 Előzmény: #115919

"olcsó utazás bárhova"

Elsődleges stratégia:

Oda megyek, ahová olcsó a jegy. (persze nagyjából behatárolom a célt)

De ha Thaiföldre készülök és Kulala Lumpurba van olcsó jegy vagy Hong-Kong-ba akkor ez simán belefér. Fontos, hogy legyen airasia vagy tigerairways összeköttetés. És ha már itt tartunk ez a két ázsiai fapados amit ajánlani tudok. Van több is, lehet olcsóbb is, de ez a kettő amelyik biztonságosabb az átlagnál. Az airasia az egyetlen fapados, ami hosszabb távra repül. Pl London-Kulal Lumpur vagy Kualal Lumpur-Perth Az első hosszú tam most lesz velük Ausztráliába, nagyon baráti áron.

Európán belül: Általában Easyjet vagy Ryanair ritkábban Wizzair. Utazásaim nagy részét Skyeurope-pal tettem, de amióta kivonultak már az említett 3 céggel foglalkozok csak.

Egy aktualitás, a Wizzair bevezette a saját hitelkátyáját, amire elég jó kedvezményeket adott, illetve 1 kedvezmény folyamtosan elérhető vele. Ha fontos az olcsóság érdemes körülnézni úgy is, hogy Pl a-ból B-be repülnél a Wizzair-rel, de lehet a Ryanair A-C-B-t repüli olcsóbban.

#116339 exmnbs1 Előzmény: #116337

kalandpark 130 cm-ig 13 pályával 800 ft

de van a közelben egy adrenalinpálya is nagyobbaknak

#116337 exmnbs1 Előzmény: #116209

felnőtt most kb 10000/nap, gyerek a fele, félpanzióval

wellnesshetvege-n a legolcsóbb

Ez az apácaszállás annyi…

#116304 Ricsi

Ez az apácaszállás annyi, mint az enyém.

#116297 ilonka Előzmény: #116290

de jó... :-)

köszi szépen

Horvátban én elég szokszor voltam már, szeptemberben még igen jó idő bír lenni, sőt októberben is voltam párszor, még azt is ki lehet fogni....

az a baj, hogy így,ha csak pár napra megy az ember könnyen bele lehet csúszni egy borába, aztán az visz mindent...:-)

a víz most 25 fokos, ha esni fog majd nem jövünk ki belőle....:-)))

#116283 Amatoregy Előzmény: #116281

Igen, de pénteken indulnak. Tavaly még november 20-án is lehetett a tengerben fürödni a tulaj szerint, amit az ismerőseink is megerősítettek...

Nekem aug 22-én nem tűnt szezon végének. Most mennek a svédek, norvégok akiknek nem kezdődik még az iskola...