http://www.wellnesshetvege.hu/wellness_hotel/Matra,hegyvideki-szallas-szalloda,103,2
http://www.adrenalin-park.hu/mi nem voltunk, de nagyobb gyereknek ezt ajánlják
Porec-nél Bijela Uvala és Zelena Laguna nevű kempingek nagyon jók és tiszták és szépek.
Makarska alatt kb. 20 km-rel van egy Blato nevű kemping ami gyönyörű tengerpartja van 1000 méter magas hegyek alatt a tenger és közéjük békelve a kemping.
Én 3 éves koromtól kempingeztem és mindig óriási élmény volt, pedig akkor még a kempingek igencsak balkáni állapotban voltak (legalábbis a WC-k a mai napig is csak rémálmaimban kísértenek). De nagy társasággal mentünk le, nap végi zászlólevonások, crna vinok (amit akkor még csak hordtam a kempingestől-nekem akkor még az Eurocream volt a sztártermék (jugoszláv nutella) és az Adidas ruhák-cipők).
Egyszer égett a kemping, az is nagy élmény volt, főleg, mivel egy 50 kilós 25m2-es NDK-s cirkálósátorral voltunk...
Meleg forró nyarak, óriási fagyizások, kalandok séták evezések és a tenger minden mennyiségben, meg szabadság, gondtalanság, királyság, úúú, de jó volt.
"olcsó utazás bárhova"
Elsődleges stratégia:
Oda megyek, ahová olcsó a jegy. (persze nagyjából behatárolom a célt)
De ha Thaiföldre készülök és Kulala Lumpurba van olcsó jegy vagy Hong-Kong-ba akkor ez simán belefér. Fontos, hogy legyen airasia vagy tigerairways összeköttetés. És ha már itt tartunk ez a két ázsiai fapados amit ajánlani tudok. Van több is, lehet olcsóbb is, de ez a kettő amelyik biztonságosabb az átlagnál. Az airasia az egyetlen fapados, ami hosszabb távra repül. Pl London-Kulal Lumpur vagy Kualal Lumpur-Perth Az első hosszú tam most lesz velük Ausztráliába, nagyon baráti áron.
Európán belül: Általában Easyjet vagy Ryanair ritkábban Wizzair. Utazásaim nagy részét Skyeurope-pal tettem, de amióta kivonultak már az említett 3 céggel foglalkozok csak.
Egy aktualitás, a Wizzair bevezette a saját hitelkátyáját, amire elég jó kedvezményeket adott, illetve 1 kedvezmény folyamtosan elérhető vele. Ha fontos az olcsóság érdemes körülnézni úgy is, hogy Pl a-ból B-be repülnél a Wizzair-rel, de lehet a Ryanair A-C-B-t repüli olcsóbban.
kalandpark 130 cm-ig 13 pályával 800 ft
de van a közelben egy adrenalinpálya is nagyobbaknak
felnőtt most kb 10000/nap, gyerek a fele, félpanzióval
wellnesshetvege-n a legolcsóbb
választék miatt...
a tiédnél hirtelen nem láttam az árakat...
hát nem a legjobb időpont...
És ez be szokott jönni...
de jó... :-)
köszi szépen
Horvátban én elég szokszor voltam már, szeptemberben még igen jó idő bír lenni, sőt októberben is voltam párszor, még azt is ki lehet fogni....
az a baj, hogy így,ha csak pár napra megy az ember könnyen bele lehet csúszni egy borába, aztán az visz mindent...:-)
a víz most 25 fokos, ha esni fog majd nem jövünk ki belőle....:-)))
Ez a topik kész kincsesbánya!
:)
Római szállás:
http://www.venere.com/hotels/rome/hotel-stella/
A kisvendéglő a Palestro utcában van, a neve asszem Al38, de a szám nem biztos, pont annyi, amennyi az utcában álló ház száma. De az egész utca kb 200 méter. Az biztos, az első szám 3-as.
ez igaz.. :DDD
De azt mondták, hogy még 20 fokos volt a tenger tavaly ősszel....
Svédeknek, Norvégoknak még decemberben is jó idő van az Adrián ,-)))
Igen, de pénteken indulnak. Tavaly még november 20-án is lehetett a tengerben fürödni a tulaj szerint, amit az ismerőseink is megerősítettek...
Nekem aug 22-én nem tűnt szezon végének. Most mennek a svédek, norvégok akiknek nem kezdődik még az iskola...
Szia,
jól néz ki, elmentettem ezt is...
köszönöm szépen
Ott már szezon vége van ...
Príma!