Regisztráció Elfelejtett jelszó

Utazás

Re: nincs cím

#116276 Amatoregy Előzmény: #116211

Szia,

mi az idén kétszer voltunk itt.

http://horvatapartman-vodice.hu/

Tényleg így néz ki, a tulaj magyarul is beszél. A tenger 5 percre van, ráadásul a közeli szálloda (ami tenger parton van) medencéit is "lehetett használni".

Az árak kedvezőek. Vodice központja 10 perc séta, ott igazán van élet. Most jöttünk 20-a után haza, 32 fok volt. Végig autópálya, csak 15 km-t kell menni a helyi utakon.

Közel van a Kornati, a Krk vízesés, Zadar és Trogir is.

Az árak nagyon kedvezőek, (nem véletlenül voltunk kétszer). Kemping is van, közvetlen tengerparti kapcsolattal, de azt nem ismerem.

#116250 Hathor Előzmény: #116244

Pag jó választás, de kicsit kopár.. ha életet szeretnétek, akkor be kell menni novaljába.. azt hiszem oda... most nem bogarászom már.. egyébként tengerparti pihenésre tökéletes szép tiszta vízzel, akkori rendes körülmények között!

érdemes elmenni rabra is!

#116246 Hathor Előzmény: #116244

az első tényleg nem lett jó valamiért, de mindegy, csak térkép volta, azt meg megtalálod. Nagyon jó kis kemping volt, angyon kultúrált körülmények között. szép tágas zuhanyzókkal, öltözővel. Akkor nem volt még medence, most az is van. Közel van Porechoz, de mégis távol a tömegtől.

Az idő?? szerencséd volt amikor voltál.. augusztus 20után nekem felejtős horvátország, de szeptemberben is csak Athén alá!

#116244 ilonka Előzmény: #116239

Az első linked nekem nem okés, de a másodikat megnéztem, és tényleg rendben van, az árak is korrektek....

el is mentettem

...néztem időjárást, hát asszem nekünk most felejtős lesz Isztria....:-)

de még péntekig alakulhat ez is...

#116237 Hathor Előzmény: #116235

most nézem hogy krk, cres losinj, egyben van és Cresen volt a campingünk ami jó volt. Losinjba csak benéztünk, ami nagyon szép, de a kemping ott nem jött be.. és drága volt!

Cresen 4kemping van, de nem tudom melyik volt.

Osor nagyon szép kis falu volt úgy emlékszem.. ahhoz volt közelebb emlékeim szerint. Osor Cres és Losinj között van pont. Mali losinj is nagyon szép hely!!

#116236 ilonka Előzmény: #116234

Barnák vagyunk mindahányan...:-))

Mi lenne, ha Te hoznál magaddal egy csinos szőkét meg egy feketét, oszt majd lenne vhogy...:-)))))

#116225 ilonka Előzmény: #116219

én elvből nem foglalok előre soha semmit...

mondjuk vmennyit tudok horvátul, ez tény, hogy könnyít a dolgon...:-)

én voltam Horvátban október közepén, hogy tudtunk bőven fürdeni és napozni...annyi, hogy este jobban lehült a levegő, de a nap 24 fokon is melegen süt még, a víz pedig 22 körül még teljesen jó....

Riminit csak hallomásból "ismerem", de az alapján nekem se az esetem...

akkor inkább a cinque terre, de egyelőre az átcsúszott jövőre....

#116222 Hathor Előzmény: #116217

Nekem a pagi kemping nagyon bejött. kettő van ott.. az egyik nudista :))

mi a másikon voltunk.. majd megnézem.. az akkor épült ki, és szép volt!

megnézem melyik lehetett. Mondom ott homokos volt a part.. de arébb mentünk 500métert és csak mi voltunk ketten egy sziklás öbölben, kristálytiszta vízzel

Pont mondtuk, hogy gyerekekkel ide jövünk majd kempingbe.

Egyébként Pag azért külöleges, mert olyan kopár a déli rész, mintha holdon járnál. Szokták mondani holdbéli tájnak..

#116219 Hathor Előzmény: #116211

az igen..

és hova? most kérdezed a kempinget?

bátrak vagytok szeptemberben menni.. mondjuk most pont jó idő van szeptemberben..

augusztus 20-21én eddig minden évben vihar volt ott.. egyet kifogtam én is.. két napig ültünk a kocsiban a viharban és átmentünk olaszba megelégelve a dolgot..

akkor megimertem a csodálatos rimini partot :))))

szörnyű BEACH.. nem bírom ezeket a 20KMes napernyős tengerpartokat

#116217 ilonka Előzmény: #116206

ezek közül Pag, Losinj, Porec aktuális, merr nem akarok messzebb menni pár napra....

leginkább Pag, ott még nem voltam, a többiek preferálják a kempinget, nekem meg édesmindegy minden, csak 2 méterre legyen a víz, asztá' kész...:-)))

....kavics homok szikla egyremegy, nem vagyunk kényes brigád :-)