Regisztráció Elfelejtett jelszó

Utazás

Re: nincs cím

#116215 Hathor Előzmény: #116209

na most nézem, hogy márianosztra, királyrét, törökmező környékén volt Talán kóspallag? de mintha ott valami menedékház lenne.. most nem tudom azért gondolok-e rá..

#116209 Hathor Előzmény: #116194

Köszi utánanézak. Milyenek az árak?

Erről eszembe jutott egy hiper szuper környezetben lévő vállalkozás az erdőben valahol északon, ami bazi jó helynek tűnt gyerekekkel.. annyira teltházas volt, hogy nem kaptunk szállást.. nem jut eszembe de majd megnézem.. még az sem jut eszembe, ahova szoktunk menni krándulgatni arra évente kétszer.. késő van..

#116206 Hathor Előzmény: #116189

Na ott jók voltak a kempingek.

Porec mellett volt vmi délre, azt meg tudom nézni.

Losinjon is jó volt, Pagon is és hvaron.. ezek tengerpartiak

mondjuk makarskán nem tetszett, az csak átutazó kemping volt.

Viszont split, Trogir könyékén van egy kemping, amit magayarok üzemeltetnek.

Az azért volt jó, mert árnyas, közel van Trogir, split, Omis és Brac

Ott mondjuk zsúfolt a part, de aprókavicsos. A többi helyen sziklás!

Pagon van egy kemping, ahol fehér homokos volt a part!! és voltak faházak is ott!

#116194 exmnbs1 Előzmény: #116179

hathor, Grand Hotel Galya****

3 medence bent, gyermekmedence, élménymedence, kalandpark, játszótér, kisállatkert az udvaron, szuper kaja, Bambi kuckó ingyenes gyerekfoglalkozásokkal, udvarról kilátás Kékestetőre

#116189 ilonka Előzmény: #116179

hát leginkább a horvát vonal érdekelne....főleg a szigetek...

de ügyet semmiképp se csinálj belőle magadnak kérlek,max, ha hirtelen beugrik vmi ...

köszönöm

#116179 Hathor Előzmény: #116176

hát már 6éves a legnagyobb gyerek.. azóta csak repülünk velük.. Őket nem akarjuk kirakni a kempingezés örömeinek.. amikor éjszaka jön egy özönvíz, felhőszakadás, és mész sátorral együtt le a völgybe :) illetve repülsz sátorral a szélviharban, közben melletted csapkodnak a villámok :)

nem tudom megvannak-e még.. hova kellene?

#116175 Hathor Előzmény: #116172

Róma külső gyürűnáél volt egy jó vadregényes camping, mi ott kégliztünk le sátorral.

A sátor... isteni benne ébredni reggel.. kilépsz a természetbe, felhúzod a zipzárt és kikuksizol reggel mi újság... :)

a kempingekben az a legjobb, hogy tengerparton mindig a legszebb öblökben, partokon található, közvetlen tengerparton. Tengerparti kempingben mindig úgy ügyeskedünk, hogy tengerre néző helyünk legyen :) szupi..

görögországban lefkada szigetén volt az egyik legjobb tengerre néző kempingünk, d e jó volt ancona környékén olaszban, horvátban Porecban, Pagon és losinjon.

Elba szigetén elég érdekes volt.. igazi kulipintyós :)

#116167 Hathor Előzmény: #116159

kb egy hét, de legalább 5nap

szerk: ja az előző két tippet nem láttam :)

de kb. ott vagyok közte

egyébként lehet 4 nap is. attól függ ki mennyit molyol egy helyen.

Mi idén nápolyban voltunk, Egy nap alatt megmásztuk a vezúvot, bejártuk pompeit és még Ercolano is belefért. Mások csak egy napot töltenek Pompeiben és elemzik a megkövült kutyasz@rt is az ókorból, amit éppen akkor nyomott a kutya amikor jött a láva a Vezúvról :)))

nekem elég volt rá 2-3óra a 40fokos melegben tűző napon!

#116165 Hathor Előzmény: #116147

még szép :)

még a csontvázakból kirakott múzeumban is.. mint nagy látványosságok ezek megmaradtak bennem :)

#116163 ilonka Előzmény: #116161

...látom átlagolnom kell a végén :-)))

re:napok

Kérek szépen címeket :-)

#116161 Ricsi Előzmény: #116159

4 nap elég. És nem rohanva, mindenhová sétálva, még belefért egy focimeccs is.

Tudok szállást a belvárosban, nagyon olcsó, nekem tetszett. Semmi extra, egy kis szoba klimával, de tényleg olcsó, és a város közepén van a Termini mellett.

Nagyon jó kajáldát is tudok, egy kis étterem, szuper kaják, kedves személyzet, csak sokszor nincs asztal, azt érdemes ott foglalni. A szállástól kb 10 perc séta.

Mi nagyon szeretjük Rómát:)

#116159 ilonka Előzmény: #116144

Róma nekem még sajna csak tervben van...

....szted hány nap az optimális, hogy ne kelljen rohanva megnézni "mindent"?(Vatikánnal együtt egy repülős úton)

#116144 Hathor Előzmény: #115930

Kb 10éve mentem Rómába kocsival.. akkor építkeztünk a régi házunkon, így nem sok pénzünk maradt utazásra, így meg akartuk sporólni az autópályát és felmentünk valami kegyetlen szerpentines hegyekre, ami az autópálya mellett ment és rájöttünk, hogy így háromszor annyi a menetidő és hulla fáradtak voltunk. Mondtam a páromnak, hogy menjünk vissza az autópályára és nem hiszitek el, de nem kellett egy fillért sem fizetni.. nem tudom miért, de kellemes csalódás volt. Így is hajnalra értünk oda, pedig előtte reggel indultunk..

na ez maradt meg bennem.. Róma nagyon jó hely!!!! kedvenc.. főleg, hogy volt salvador dali kiállítás is ;-)