Nekem van digi tv-m, olcsóbb mint a real adatok:)
ez így kb 50-50 % lesz, már ami a felelősséget illeti...
és jogsi+ felfüggesztett...
nem létezik, hogy nem....
hát tényleg a qrva anyjukat:
"Aki nem tudja fogni a DigiSportot, az a csatorna honlapján követheti a Debrecen találkozóit a BL-ben, mivel a társaság ezeket a jogokat is megszerezte. Már a Levszki elleni idegenbeli selejtezőt elérhetővé tette a világhálón a csatorna, ám akkor, a nagy érdeklődés miatt a DigiSport oldala nem bírta a megterhelést, és az oldal elérhetetlenné vált. A főszerkesztő kérdésünkre azt mondta, kérték, hogy a hibát javítsák ki, és készüljenek fel a nagyobb látogatószámra, reméli, hogy ez meg is történt."
szart se ért a digi internetes közvetítése, nagyon csodálkoznék, ha legközelebb működne.
http://inforadio.hu/hir/sport/hir-300333
a k. anyjukat, meg annak is aki a jogot eladta nekik...!
Na mindegy legfeljebb majd a Skysporton vagy a Liverpool tévén nézem, csak azért sem Digisporton...Fürödjenek meg saját levükben!
ha tud valaki valami infót a Debrecen Bl jegyárairól akkor azt ossza meg velem ! :) előre is kösz !! (egy link is jó ahol ez közölve van)
kifejezetten fájt a lábam, mikor megnéztem.... aki ilyen sérülést okoz, azt örökre eltiltanám a profi futballtól. Ez nem férhet már bele... ennyire nem lehet fontos a labda...
igen , ezt én is néztem. Ebben az esetben én addig tiltanám el a játékost, ameddig a másik sérült és olyan kártérítést akasztanék a nyakába, hogy az összes kieső jövedelmét+20%-ot kelljen fizetnie...
Valahogy ezek a feketék általában sokkal durvább belemenéseket csinálnak, mint a fehérek.
Vadabbak, bár gyorsabbak.
Tipikus példa Eto'o. Iszonyat jól focizik, de annyira primitív, hogy az borzalom...
ahhoz képes, hogy azt niylatkozták , hogy a Debrecen nem fog már igazolni új játékost egész jól bevásároltak.
És szerintem egész jó játékosokat is vettek:
Feczesin
Szélesi
Mijadinoszki
A balesethez. Sajnos ma Magyarországon egyrészt a közlekedési szabályok (táblák) betarthatatlanok (kintfelejtett 40-es táblák, szaggatott vonal melletti előzni tilos, elkopott felfestések, értelmetlen táblák -traktorral behajtani tilos- tömege), de emellett az emberek őrült módra vezetnek, főleg azok akiknek nagy autója van.
Nálunk Óbudán, van, hogy egy kisebb egyenes "hegyi"szakaszon 100-120 körül huzatják felfele a gépeket. Arra persze nem gondolnak, hogy mi van, ha egy kisgyerek/kutya kiszalad éppen...
Mindig azt szoktam mondani, hogy menni könnyű, megállni nehéz.
Az a jó vezető, aki meg tud állni és meg tudja állni, hogy annyival menjen amennyivel tudna...
Ha 130-cal ment, akkor ítéljék el, bármennyire is nagyra tartom a sportteljesítményét. Megölt egy embert -felelőtlenségből, ennek vállalja a következményeit.
Bár a magyar jogszolgáltatást ismerve, még a jogosítványát sem fogják bevonni...Ha meg bevonják, akkor anélkül tud vezetni...
hüjjje...:-)
130, én is kb annyival szoktam éjjel,kiv. erdős-kanyargós-őzes...ott 100-110...
és sok....sajna sokan lehetnénk a helyében....:-(((
jó ez béna beírás volt. :)
amúgy azt megnézték vajon, hogy a láthatósági mellény, mennyire volt látható? sok olyannal találkoztam, ami annak tűnik, de sötétben egyáltalán nem "működik"; fényvisszaverő csíkozása semmit nem ér, és a színe sem az a rikító zöld....
állítólag 130-cal ment...
lakott területen kívül...
Nekem is elsőre ez keltette fel a figyelmemet, hogy a kocsi bal oldala tört! Ki hol ment? A helyszínelési fotókról úgy tűnik, hogy a bringás szembe ment.
mindenesetre érdekes, hogy bal oldalon tört a kocsi....
akárhogy is volt, a gyorshajtás előbb-utóbb bajt okoz...s ha részeg is volt a bringás(ugye ez egyértelműen csak feltételezés)....
... egyrészt mindenképp meghalt egy ember, másrészt legalább felesben őt fogják kihozni hibásnak, ha tényleg hajtott...
arról nem beszélve, hogy ezzel a tudattal tovább élni...
brrr...benne van életem három legnagyobb parájában egy ilyen gázolás...
én 3 napja haltam meg kis híján, mert szabályosan elütött egy őz oldalról...
a hátsó kerekem kapta szinte telibe...
valszeg nekem ugrott volna akkor is, ha 80-nal megyek, de akkor nem billent úgy ki,pördülök úgy meg stb,stb...
tényleg nem sokon múlott:-((
szal b+ nagyon kell/kellene az önkontroll, főleg, ha az ember segge alatt egy jó autó van...