Regisztráció Elfelejtett jelszó

Sport

Re: nincs cím

#114963 ilonka Előzmény: #114297

ez így kb 50-50 % lesz, már ami a felelősséget illeti...

és jogsi+ felfüggesztett...

nem létezik, hogy nem....

Re: loki

#114756 Chaby Előzmény: #114734

hát tényleg a qrva anyjukat:

"Aki nem tudja fogni a DigiSportot, az a csatorna honlapján követheti a Debrecen találkozóit a BL-ben, mivel a társaság ezeket a jogokat is megszerezte. Már a Levszki elleni idegenbeli selejtezőt elérhetővé tette a világhálón a csatorna, ám akkor, a nagy érdeklődés miatt a DigiSport oldala nem bírta a megterhelést, és az oldal elérhetetlenné vált. A főszerkesztő kérdésünkre azt mondta, kérték, hogy a hibát javítsák ki, és készüljenek fel a nagyobb látogatószámra, reméli, hogy ez meg is történt."

szart se ért a digi internetes közvetítése, nagyon csodálkoznék, ha legközelebb működne.

loki

#114325 bee83

ha tud valaki valami infót a Debrecen Bl jegyárairól akkor azt ossza meg velem ! :) előre is kösz !! (egy link is jó ahol ez közölve van)

Re: brutális a Foci

#114320 Zotya32 Előzmény: #114316

kifejezetten fájt a lábam, mikor megnéztem.... aki ilyen sérülést okoz, azt örökre eltiltanám a profi futballtól. Ez nem férhet már bele... ennyire nem lehet fontos a labda...

Re: brutális a Foci

#114316 matgab Előzmény: #114305

igen , ezt én is néztem. Ebben az esetben én addig tiltanám el a játékost, ameddig a másik sérült és olyan kártérítést akasztanék a nyakába, hogy az összes kieső jövedelmét+20%-ot kelljen fizetnie...

Valahogy ezek a feketék általában sokkal durvább belemenéseket csinálnak, mint a fehérek.

Vadabbak, bár gyorsabbak.

Tipikus példa Eto'o. Iszonyat jól focizik, de annyira primitív, hogy az borzalom...

#114297 matgab Előzmény: #113941

ahhoz képes, hogy azt niylatkozták , hogy a Debrecen nem fog már igazolni új játékost egész jól bevásároltak.

És szerintem egész jó játékosokat is vettek:

Feczesin

Szélesi

Mijadinoszki

A balesethez. Sajnos ma Magyarországon egyrészt a közlekedési szabályok (táblák) betarthatatlanok (kintfelejtett 40-es táblák, szaggatott vonal melletti előzni tilos, elkopott felfestések, értelmetlen táblák -traktorral behajtani tilos- tömege), de emellett az emberek őrült módra vezetnek, főleg azok akiknek nagy autója van.

Nálunk Óbudán, van, hogy egy kisebb egyenes "hegyi"szakaszon 100-120 körül huzatják felfele a gépeket. Arra persze nem gondolnak, hogy mi van, ha egy kisgyerek/kutya kiszalad éppen...

Mindig azt szoktam mondani, hogy menni könnyű, megállni nehéz.

Az a jó vezető, aki meg tud állni és meg tudja állni, hogy annyival menjen amennyivel tudna...

Ha 130-cal ment, akkor ítéljék el, bármennyire is nagyra tartom a sportteljesítményét. Megölt egy embert -felelőtlenségből, ennek vállalja a következményeit.

Bár a magyar jogszolgáltatást ismerve, még a jogosítványát sem fogják bevonni...Ha meg bevonják, akkor anélkül tud vezetni...

#113941 ilonka Előzmény: #113929

hüjjje...:-)

130, én is kb annyival szoktam éjjel,kiv. erdős-kanyargós-őzes...ott 100-110...

és sok....sajna sokan lehetnénk a helyében....:-(((

#113931 Zotya32 Előzmény: #113929

jó ez béna beírás volt. :)

amúgy azt megnézték vajon, hogy a láthatósági mellény, mennyire volt látható? sok olyannal találkoztam, ami annak tűnik, de sötétben egyáltalán nem "működik"; fényvisszaverő csíkozása semmit nem ér, és a színe sem az a rikító zöld....

#113887 Zabás Előzmény: #113875

Nekem is elsőre ez keltette fel a figyelmemet, hogy a kocsi bal oldala tört! Ki hol ment? A helyszínelési fotókról úgy tűnik, hogy a bringás szembe ment.

#113875 ilonka Előzmény: #113869

mindenesetre érdekes, hogy bal oldalon tört a kocsi....

akárhogy is volt, a gyorshajtás előbb-utóbb bajt okoz...s ha részeg is volt a bringás(ugye ez egyértelműen csak feltételezés)....

... egyrészt mindenképp meghalt egy ember, másrészt legalább felesben őt fogják kihozni hibásnak, ha tényleg hajtott...

arról nem beszélve, hogy ezzel a tudattal tovább élni...

brrr...benne van életem három legnagyobb parájában egy ilyen gázolás...

én 3 napja haltam meg kis híján, mert szabályosan elütött egy őz oldalról...

a hátsó kerekem kapta szinte telibe...

valszeg nekem ugrott volna akkor is, ha 80-nal megyek, de akkor nem billent úgy ki,pördülök úgy meg stb,stb...

tényleg nem sokon múlott:-((

szal b+ nagyon kell/kellene az önkontroll, főleg, ha az ember segge alatt egy jó autó van...