Regisztráció Elfelejtett jelszó
Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!

Sport

Re: nincs cím

#113846 Csokigyáros Előzmény: #113842

várjuk meg, amíg lezárják a nyomozást...

mondjuk ezzel a 70 milkás amg-s mercivel nehéz lassan menni...

#113816 Kitano Előzmény: #113271

Egyébként a Loki továbbjutásával egy napon volt az egyik legnagyobb angol rangadó. Sajnos csak az FA kupában jöhetett létre, mivel az egyik csapat jelenleg csak 3. osztályú:

#113348 Johny King Előzmény: #113236

Herceg!

Az üllői csak 18-20 ezres stadion, ha jól emlékszem?!

Debrecenből jönnek majd kb. 18-20 ezren, a kérdés csak az, hogy lesz-e a fővárosből 10-12 ezer érdeklődő?

#113271 Kitano Előzmény: #113236

A Lokikának bármelyik csoport erős lenne, fizikálisan egy angol 3. osztályú csapat jobb náluk. Magyar foci zéró, 96-ig debreceniként én is komoly szurkolója voltam egy csapatnak, a Kispestnek. De mikor a KEK-ben egy francia 2. vagy 3. osztályú csapat a félidőben 2-0-ra vezetett a Bozsik-stadionban, eljöttem a meccsről. Azóta nem voltam semmilyen magyar meccsen. Most lehet leszek, mert a Pool-t szeretném látni élőben focizni. Természetesen a Lokinak fogok a meccsen szurkolni...

Győzni kell!

#113242 Őfelsége

Őfelsége a Király parancsa: a DVSC győzze le a Liverpoolt, a Lyont és a Fiorentinát! Az Uralkodó gratulál az eddigi eredményekhez és további sikereket kíván a nagyszerű és zseniális csapatnak!

#113239 Kissherceg Előzmény: #113235

Én, mint fradista a leszünket megkérdőjelezném, de nem veszünk össze:) Inkább loki, mint ute vagy mtk :))

Egyébként tényleg nem kellettt volna így nyilatkozni, Benitez és a másik két klub is tisztelettel beszélt rólunk, mi meg fanyalgunk... Hülyék a srácok, kint lehozzák és tüzelik vele a játékosokat, szurkolókat, aztán olyan análást kapunk, hogy csodálkozhat szima miért aláznak minket...

Nyilatkozat az diplomácia, abban meg sose voltunk jók :(

#113236 Kissherceg Előzmény: #113044

Lyont megverjük, aki tavaly kiverte a realt vagy előtte... Gól ajándék, pont csoda sztm... ERős csoport ez nagyon, sztm teltház lesz, üllői is megtelt a Grasshoppersre:))

#113235 Johny King Előzmény: #113049

Már ne is haragudj, de senkit nem érdekelt a jó játék!!! (Gyerek korom óta LOKI drukker vagyok)

Be kellett jutni és kész...

Ennyi volt a feladat, nem több!!!

A Szófia papíron jobb csapat nálunk, de mi kétszer is megvertük őket, és a focit gólra játszák!!!

A LOKI jelenleg egy kis ország, kis bajnokságának, kis csapata!

Mind a három leendő ellenfél sokkal jobb játékerőt képvisel, mint mi!!!

Az a fontos, hogy a LOKI eljutott idáig, mert Debrecenben nem lopták szét a csapatot, lévén, hogy az Szima saját tulajdona...

Sok ember az országban, eddig nem is tudta, hogy mit jelent a LOKI kifejezés, illetve, hogy ez milyen sporttal kapcsolatos!!! Ma viszont már sokan tudják, nemcsak itthon, de néhol már külföldön is, és ez az, ami nagyon, de nagyon fontos...

Nem számít, hogy milyen eredményeket fogunk elérni, egy a lényeg, ott vagyunk, ott leszünk, és újra hiszünk...

#113227 Johny King Előzmény: #113044

Nem vagy naív, csak nem vagy képben az erőviszonyokat illetően!!!

A Lyon brutál erős csapat, szerintem Ők lesznek a csoportelsők!!!

#113168 matgab Előzmény: #113038

hát az ellenfelek közül nem nagyon kaphattunk volna (hozzánk képest) nagyságrendileg se sokkal rosszabbat, se sokkal jobbat. Én továbbra is azt mondom, hogy jó lett volna, ha legalább 1 német vagy kelet EU-i csapattal összesorsolnak, de fogjuk fel úgy, hogy a sorsolásban eddig mákunk volt, most meg nem voltunk szerencsések, de szerencsétlenek sem.

Amit inkább látok kevésbé szerencsésnek az a meccsek sorrendje.

Az egy nagy lehetőség lett volna a Lokinak, ha az első meccset a Fiorentina ellen játsza és inkább itthon, mint idegenben, mert a Fio még nem talált magára (az olasz bajnokság épp csak elindult) és valószínűleg lenéztek volna minket -amúgy laza olaszosan- és akár győzelmi esélyünk lett volna...

Utána jöhetett volna a Liverpool idegenben, ahol ha a fio ellen pontot értünk volna el, akkor felszabadultan, ha nem akkor még jobban lenézve minket, akár nagy meglepetést érhettünk volna el...

Így meg az elején a kezdeti alaplelkesedéssel a pool sztem otthon nyer, ez a magyarokat visszaveti önbizalomban is...

Reális cél az egy max 3 pont sztem.

Irreális csoda lenne a fradi 5 pontjának elérése, de ha a fiorentinát itthon sikerülne megfogni, akkor még bármi lehetne (láttam én már a poll-t is szenvedni a Championship-es csapatok ellen is...

Szerintem a Loki játéka itthon nagyon tudatos volt. Távolról lőttek bátran és foggal körömmel védekeztek, kontrákra játszottak, annak az a lényege, hogy nincs náluk a labda, kevés a helyzet, viszont a kevés helyzetből sokkal nagyobb találati arányt érvényesítenek, mint a támadó csapat. Ez tökéletes egy idegenbeli győzelem után...

Szerintem a Népstadionban teltház lesz és jó hangulat, sokkal jobb lesz, mintha a Reál Madrid jött volna el és egy csomó Madrid (vagy MU, vagy Barca) drukker beülne, csak azért, hogy láthassa ő is a kedvenceit és néma vigyorral az arcál figyelné, ahogy Ronaldo bepasszolja a labdát a debreceni hálóba, miközben a debreceni védők megilletődve nézegetnék, hogy jé milyen közeli helyet kaptunk itt a világszátrok mellett...

Szóval inkább legyen 80% oroszlán szúrkoló, aki azért megy, hogy kiordítsa a lelkét a Lokiért, mint legyen 100%, akiből 50% a Madrid iskolajátékára lenne kíváncsi!

#113058 Zabás Előzmény: #113049

Boccs, ha valakit zavar, hogy minden mondat végére "!" jelet raktam. Fel se tűnt :) .

Mindig bajban voltam az írásjelekkel és a helyesírással is.

#113049 Zabás Előzmény: #113044

Ha úgy játszanak, mint utoljára, akkor nagyon csúnyákat fogunk kapni! Igaz, hogy lőttek 2-őt, de kellettek hozzá a Bulgárok is! Állandóan magas labdával akartak operálni, de még lekezelni sem tudták tökéletesen a labdát, aláfutni meg nem is akartak! Kicsit mák faktor is volt a meccsen! 13 percben sikerült betalálnunk a kapuba az eldöntötte a meccset! Ha első félidőben nem sikerült volna rúgnunk 1 gólt sem akkor biztos nem jutottunk volna tovább! Nekem nem tetszett a Loki teljesítménye! Ilyen teljesítménnyel tuti az utolsó helyen végzünk!

#113044 Zotya32 Előzmény: #113001

lehet, de szerintem egy Liverpool, Lyon nem egy Fradi. (bocs a drukkerektől)

Játszani kell, és tavasszal akkor már nagyobb eséllyel jöhet a Barca... :))))

Lyon, Fiorentina szerintem verhető itthon, kint meg X; Liverpool-tól is 1 pontot 2 mérkőzésből el lehet hozni. 9 pont meglehet. Barca, Real vagy Man.Utd-vel szemben csak megilletődve lépnének pályára, majdhogy nem ujjal mutogatva, hogy nézd ott a C.Ronaldo, vagy de messze van már Messi....

nem lesz ez rossz csoport, csak harcoljanak és menni fog. Szerintem meg a nézők így is ki fognak menni, nem az ellenfél miatt, hanem a Debrecenért.... én így gondolom, de lehet túl naív vagyok most :)

1. forduló szeptember 1…

#113038 KJanek

1. forduló szeptember 16., szerda Liverpool–DVSC

2. forduló szeptember 29., kedd DVSC–Lyon

3. forduló október 20., kedd DVSC–Fiorentina

4. forduló november 4., szerda Fiorentina–DVSC

5. forduló november 24., kedd DVSC–Liverpool

6. forduló december 9., szerda Lyon–DVSC

#113006 Ricsi Előzmény: #113001

Én spec a Fiorentina-ra vagyok kíváncsi.

A Liverpool-t láttam tavaly ősszel Madridban (Atma-Liverpool), nem valami fényesek.

#113001 Johny King Előzmény: #112952

Sajnos most nincs igazad Zoli!

Ezek nem azok a csaptok, amire megtelik a Puskás...

Talán a Liverpool meccsre, de ne legyen igazam!!!

Mondom ezt LOKI drukkerként!!!