Regisztráció Elfelejtett jelszó
Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!

Re: nincs cím

matgab Előzmény: #113038

hát az ellenfelek közül nem nagyon kaphattunk volna (hozzánk képest) nagyságrendileg se sokkal rosszabbat, se sokkal jobbat. Én továbbra is azt mondom, hogy jó lett volna, ha legalább 1 német vagy kelet EU-i csapattal összesorsolnak, de fogjuk fel úgy, hogy a sorsolásban eddig mákunk volt, most meg nem voltunk szerencsések, de szerencsétlenek sem.

Amit inkább látok kevésbé szerencsésnek az a meccsek sorrendje.

Az egy nagy lehetőség lett volna a Lokinak, ha az első meccset a Fiorentina ellen játsza és inkább itthon, mint idegenben, mert a Fio még nem talált magára (az olasz bajnokság épp csak elindult) és valószínűleg lenéztek volna minket -amúgy laza olaszosan- és akár győzelmi esélyünk lett volna...

Utána jöhetett volna a Liverpool idegenben, ahol ha a fio ellen pontot értünk volna el, akkor felszabadultan, ha nem akkor még jobban lenézve minket, akár nagy meglepetést érhettünk volna el...

Így meg az elején a kezdeti alaplelkesedéssel a pool sztem otthon nyer, ez a magyarokat visszaveti önbizalomban is...

Reális cél az egy max 3 pont sztem.

Irreális csoda lenne a fradi 5 pontjának elérése, de ha a fiorentinát itthon sikerülne megfogni, akkor még bármi lehetne (láttam én már a poll-t is szenvedni a Championship-es csapatok ellen is...

Szerintem a Loki játéka itthon nagyon tudatos volt. Távolról lőttek bátran és foggal körömmel védekeztek, kontrákra játszottak, annak az a lényege, hogy nincs náluk a labda, kevés a helyzet, viszont a kevés helyzetből sokkal nagyobb találati arányt érvényesítenek, mint a támadó csapat. Ez tökéletes egy idegenbeli győzelem után...

Szerintem a Népstadionban teltház lesz és jó hangulat, sokkal jobb lesz, mintha a Reál Madrid jött volna el és egy csomó Madrid (vagy MU, vagy Barca) drukker beülne, csak azért, hogy láthassa ő is a kedvenceit és néma vigyorral az arcál figyelné, ahogy Ronaldo bepasszolja a labdát a debreceni hálóba, miközben a debreceni védők megilletődve nézegetnék, hogy jé milyen közeli helyet kaptunk itt a világszátrok mellett...

Szóval inkább legyen 80% oroszlán szúrkoló, aki azért megy, hogy kiordítsa a lelkét a Lokiért, mint legyen 100%, akiből 50% a Madrid iskolajátékára lenne kíváncsi!