lassan én is visszatérek oda.. :)
az a biztos, kevesebb ideg...
(amúgy nem hiszem, hogy mégegyszer alkalmazott tudnék lenni, bár...)
lassan én is visszatérek oda.. :)
az a biztos, kevesebb ideg...
(amúgy nem hiszem, hogy mégegyszer alkalmazott tudnék lenni, bár...)
gyerekekkel szeretnék jelentkezni szölő szüretre. Ingyen segítünk :))
ezt jó hallani. De minek építkeznek ytongból?
én 44es HS porothermmel építkeztem +6cm dryvit, plusz 2cm belső vakolat. összesen külső színnel 53cm. és 280nm-en 19ezer a gázszámlám
sajnos én nem voltam olyan rafkós mint az alkalmazottam
már csak a végén derült ki mindenki számára, hogy a kirugatásra megy a játék
akkor már késő volt figyelmeztetőket adni, ráadásul, ha jól emlészem 3 irásbeli figyelmeztetés kell, hogy azonnali hatállyal végkielégítés nélkül elkülj valakit
:-(
nekem már csak volt :D mert a vállalkozást megvette a konkurrecia már több mint 1 és fél éve
még midig van kettő kisebb, egy ingtlan (iroda-raktár) bérbeadás és egy szőlőtermesztő kft.
de ott nincsenek alkalmazottak
kék könyvvel alkalmazok nagy ritkán a szőlőbe, azt ki lehet bírni arra a rövid időre
:)
Nekem könnyűszerkezetes házam van, baromira meg vagyok elégedve vele.
A szomszédé ytong, kb mindkettő ugyanakkora, és nálunk van melegebb, mégis kb. fele a fűtési költségem.
Az oroszok, finnek, canadaiak is fából építkeznek, pedig ott van kő dögivel.
Teneked milyen vállalkozásod is van ?
meg még a többeket se tudom : Amatoregy ? Ricsi ?
Usákok lényegében ilyen bungallókban laknak..itthon ez nevetséges lenne...persze szépennéz ki meg minden....azért lehet hogy csak ilyen házra futja majd nekem is..sosem lehet tudni...hurrikn fel ne kapja.
6 hónap próbaidő, utána 1 éves szerződés. Aki 6 hónapot lehúz, már talán kibír még 1 évet:)
azért határozott...
egyébként ha elolvasod meg találtad volna a módját....
ez van a munka törvénykönyvben?
nem ismerem a határozott idejű munkaszerződés feltételeit
nalam csak határozatlan idejű volt
fizettem is rendesen végkielégítést mikor addig ügyeskedett az egyik alkalmatottam
míg ki nem erőszakolta, hogy ki legyen rúgva 6 év munkaviszony után (horror fizetéssel a munkaköréhez képset)
:S:S:S
viszont ha nem felel meg akkor neked cumi van. Fizetheted ki az egy évet...
Bocsi, kajálni voltam..
nem szoktam, mert mint mondtam, nincs szabadidőm, így TVt nem nézek egy percet sem. Ha van egy kis időm 8után, akkor az a családé, amikor elalszanak, akkor jövök vissza néha a géphez, megnézni a történéseket, usat.
Egyébként sem tudnék hozzászólni a könnyűszerkezetes házakhoz
Na offolok egyet:
OTP 4770re ment amig kajáltam :)
tekintsd magad szerencsés embernek
szerintem Bp-en arrogánsabbak az alkalmazottak
vidéken tán még szorult beléjük emberi érzés
:D
pontosan igy van....nekünk munkaadóknak milyen jogaink vannak ?
jó meg lehet szabni hogy mikor mehet el szabadságra...meg hogy hogyan csináljon...de nem sok minden...
nekünk szerencsére nincs olyan sok bajunk az alkalmazottakkal..jó a viszony mindenkivel..