szóval az se könnyebb ?
szoktad nézni a travel & living -en a házfelújítók. c. műsort ? amikor USA ban újítanak fel házakat ? mi a véleményed róla ?
szóval az se könnyebb ?
szoktad nézni a travel & living -en a házfelújítók. c. műsort ? amikor USA ban újítanak fel házakat ? mi a véleményed róla ?
4 alkalmazott ment el szülni..( kb fél év munkaviszony után! )2 a második gyereknél tart.. k.rvára fáj anyagilag. megoldás határozott 1 éves munkaszerződés!
" Az alkalmazott az fizetett ellenség"
No ezt aláírom én is....nem akarok megbántani senkit...de minden alkalmazott annyira ismeri a jogait...de lehet hogy semmire nem való az ég világon...és a munkáját se végzi jól..
szólni kell neki mindenért..stb..
fiatal csajok meg idejönnének dolgozni..majd fél év múlva elmegy szülni..én meg fizethetem utána addig is a közterhek egy részét...
Volt itt egy csaj...2 nap dolgozott 2 nap szabad volt...én addig minden nap itt voltam a boltban..tehát ő csak a fele időben dolgozott..és folyton arról sírt hogy mikor lesz neki szabadsága,, mikor mehet el pihenni stb..
szépen elküldtem...most pihenhet annyit amennyit csak akar..
akkor te a mázlista kategóriába tartozol
mi meg szerencsétlenek
:D
Én nemzetközi és belfőldi árufuvarozással.Ilyen kiélezett piaci helyzettben igérnek alám a régi megbízoknál és sajnos van ahol eredménnyel.Már nem segít az amerikai legyező.
szerinted?
:)
szerinted mikor érnek rá az emberek lakást nézni? szerinted miért lécelek le 16.35-kor? szerinted hétvégén szabad idejükben hányan akarnak lakást nézni?
gondold át! nekem este 8ig vannak bemutatásaim és hétvégén jönnek fel a vidékiek. Most is van egy rakat hétvégi megtekintő ügyfél akit elküldtem, mert elutazom hétvégén, így megint bukovári..
ja és az egész napi tőzsde, esti lakás bemutatás nem sok szabadidőt ad, és a családi harmonikus légkört sem támogatja
itt vannak már évek óta:-)pesten néha látom őket 1 -2 szórakozóhelyen:-)
Ugye mindenki tudja, én keresztény vagyok. Az alkalmazottaim is azok nagyrészt. Sosem lopnak meg, sosem vernek át, és így a nem keresztények sem csinálnak semmi rosszat.
Persze tudom, ez egy elmaradott gondolkodás, hitetlenség rulez:)
Az ingatlanozás ,és a pékség-cukrászat azért az teljesen más....neked hétvégén nem kell dolgoznod...nekünk viszont hétvégén van a legnagybb forgalmunk..
Mikor más pihen mi akkor dolgozunk a legtöbbet
minden ünnepnap...megállás nélkül..
Ebbe belecsöpenni, azért nem kis megterhelést jelent szerintem..de ha van hozzá kedved, akkor nosza rajta..lehet hogy tudok segíteni olcsó, használt gépek beszerzésében...tippeket adni...
pl.egy kemencét meg lehet venni használtan..asztalokat is...
amiből lehetőleg új kell azok a hűtők, hűtőkamra, de legalábbis újszerű használtat kell venni..
Rendben majd írok egyet. :)
Milyen nagy show lenne, összegyűlnénk páran stocklandyard-osok, leülnénk az egyik asztalhoz, aztán adnánk-vennénk a tőzsdén, mint valami tőzsdeklubban. :)
Shortosok, longosok, egy asztalnál. :)
szintén :)))))))))))))
kb. 5 ember munkáját látom (láttam) el egyedül, így hegyekben áll a munka
igen ebben nekem is volt részem
abszolútede tudom miről beszélsz
nemcsak elvitte a vevőkör infót de még a komputeres adatbázisomba is belepiszkított
hónapokba telt mire ki tudtam bogozni a rendzergazdámmal
:-(((
nálam én vagyok a főnök is és az alkalmazott is
de már nagyon tele van a hócipőm az alkalmazottal, állandóan a tőzsdét lesi, ahelyett, hogy dolgozna :))