persze saját üzem van a kezdetektől.de ne offoljuk szét a "cyberpénz" topicot:-)
persze saját üzem van a kezdetektől.de ne offoljuk szét a "cyberpénz" topicot:-)
Na, majd találkozón találkozunk remélem :-))
nekünk saját cukrászüzemünk van...
ti is magatok állítjátok elő a süteményt ? vagy csak fagyi van ?
Azért félünk az Októbertől, téltől...most jönnek még csak az elbocsátások...ezért az idei nyereséget befektettük ebbe a mozgó boltba......hogy több lábon álljunk...
Külföldre is akarunk termelni..tartós süteményeket...de nehezen akar beindulni..kinnt is válság van azért..
Herceg már volt itt nálam, meg tegnap Fricko -is..mindenki szereti a Hatlapos -t :-))
Ha lesz találkozó viszek egy fényképes tortát :-))
130,de az észak-keleti régióban(érződik a sz.r rendesen) / én meg pesten..gondolod mennyit megyek... most kezdek el egy olasz magyar kávéimport céget,mert fejlődni csak előre lehet..velem nem versenyzik senki,mert nem tudnak:-) a városban csak nálunk van főzött fagyi, és már 30 éve megy a családi szekér ez irányba:-) mondjuk most keresett meg az otp,hogy megvennék az üzletet,de szegényesen gondolkoznak:-)
dehogy sértesz meg, köszi, hogy leírtad véleményedet. Erre voltam kiváncsi :)
Bud cukiboltjait ajánlom :))
sajnálom, hogy olyan messze van a bót
Bp és balatonfelvidék között ingázom
nem nagyon esik útba
de ha arra járok mindenképpen benézek
:-)
persze ahoz valami útbaigazítás is kell majd
:D
Én Vas megyében vagyok..
két városban van üzletem..most indítjuk be a harmadikat..egy mozgó bolt lesz az.. :-)
És nevetni fogtok...Április, májusban a válság ellenére rekord forgalom volt..mindenféle Lyoness, meg miafranc kedvezmény nélkül is...
Arra gondolunk hogy olyan nagy a szegénység hogy az emberek nem tudnak most megvenni nagyobb dolgokat : autó, lapos-tévé, külföldi nyaralás..
ehelyett inkább megengednek maguknak ilyen kisebb dolgokat : fagyi, szelet sütemény..
imádom a fagyit
merre tájt vagytok?
megyek és fellendítem a forgalmat
nem kell sem sciennet sem lyoness kedvezmény :D:D:D:D
Hello..neked is kávéházad van ? ezt eddig nem is mondtad ? na mesélj...
nálad mennyi a fagyi ? mert nálam 115..és a legolcsóbbak vagyunk a városban...velünk nem versenyzik senki.
Nemakarlak persze megsérteni...meg ilyesmi..
De én ilyen agymosásos, beszervezős dolgokban nem veszek részt...a Lyoness es fickót is elhajtottam...
A lyoness -be mint partner ha beléptünk volna..30.000 lett volna...de ha több krapekot raknak be alám, akkor valami 90.000 -et kellett volna fizetni...és akkor ennyi -meg -ennyi százezer forint...hát ez színtiszta pilótajáték....nem volt gyomrom hozzá..
Na ezeket végig se hallgattam..mikor rájöttem hogy ez nagyjából ugyanaz...
Azt nem is kérdeztem meg hogy fizetni kellett volna -e a belépésért...de nem is érdekelt már.
Ha valamit olcsón adunk akkor azt megveszik nálam az emberek... ez számít csak...
ha beléptem volna 15 % -al drágábban kellett volna adnom az árút, mert minimális haszonkulccsal dolgozunk..ebből engedni már nem tudunk, mert az lehet hogy veszteséges lenne...tehát emelek 15 % -ot..majd ebből adnék engedményt a vásárlóknak..15 % -ot mondjuk..tehát ugyan ott van mintha nem is lenne engedmény egyáltalán.
Igy kell nézni a dolgokat..magyar üzletek minimális haszonnal dolgoznak, ahhoz hogy engedményt tudjanak adni, meg kell előbb drágítani az árakat, majd abból engedni, mintha nem is történne semmi...a boltos meg várhatja hogy bejöjön a sok vásárló, ha máshol eleve olcsóbb ugyanaz..
nem fog sikeres lenni ez a cég, megjósolom.
ne panaszkodj.....
recesszió van vagy mi a bánat
:D:D:D
ja k.rva sok fagyit el kell adni 100-130 ft áron 10 alkalmazottal...
de legalább telt házad van, az is valami
:DDDDD
sokan szeretnének telt házat manapság
figyelj Bud! a lyonessről.beléptettem a cukrászdámat mint termékpartner,gondoltam ,hogy a forgalomnövekedés majd ellensúlyozza a Lyonessnek fizetendő jutalékot.. azóta a f@szom tele van az 1 ásványvizet kártyával fizetőkkel...a forgalomnövekedés? szinte semmi.te is tudod,ha valaki nagy tételt rendel úgyis adsz kedvezményt. kis tételnél az ezzel kapcsolatban felmerülő szarakodás egy teltháznál külön embert igényelne...
ritka hüyékkel volt dolgod, hogy erre nem tudtak válaszolni. :))
Hááá....múltkor itt volt két ilyen Szájoness -es ügynök :D már a neve is micsoda szar...a Lájonessz -re hasonlít..be akartak szervezni..kát lábbal rúgtam ki őket :D
mindeféle süket dumát lenyomtak hogy nekem miért érné meg belépni, de nem tudtak bepalizni...
Feltettem a végén egy keresztkérdést..és megállt a tudományuk..lefagyott a computer :-))
- Ha én olcsón adom a süteményeket, és még engedményt is kéne adnom az árúból, akkor nekem hogy éri meg belépni ?
Na itt lefagyott a két ügynök :D
Ugyanis a magyar embert nem lehet ám ilyen könnyen bepalizni..ő a számla végösszegét nézi...ha valami olcsó akkor oda megy vásárolni...ilyen mindeféle beszervezős cégeket figyelmen kívül hagynak...és mi szerintem még igy is olcsók vagyunk...
Van egy ilyen ital nagyker mellettünk...belépett a Lyoness -be...fél év alatt 1 kuncsaft jött ilyen kártyával..pedig több száz milliós forgalma van.
magyar vásárlási szokások mások.
erről ennyit..
:))) és bux hati short vagy long? :)))
azt meg nem tanulmanyoztam.
csak a sciennetet (barati beszervezes miatt) + a ceg sajat honlapja, szekhely, stb...
masikkal meg nem foglalkoztam,idohiany miatt.
De leginkabb az alapvelemyem az hogy a mi vasarloi szokasaink nem ilyenek.(magyaroke).
ez az amcsike.
(pl. ez a kulonbseg mondjuk olyan, hogy az amcsiknal minden szobaban van egy tv, meg a konyhaban is, ("a fogyasztas eszmeje"), mig egy kinai haztartasban csak egy tv van a házban (holott megtehetnék).
Szoval az alapveto népszokasok MÁSOK ami miatt nem latom mukodokepesnek (+ a korites).
De ha te ebbol leszek gazdag, es lesz yachtod, amin bulizunk, akkor megkovetlek.
De szeirntem elobb lesza BUXhatidbol:))