Regisztráció Elfelejtett jelszó

Sciennet

Re: Sciennet

#106423 BudFox Előzmény: #106415

Na, majd találkozón találkozunk remélem :-))

nekünk saját cukrászüzemünk van...

ti is magatok állítjátok elő a süteményt ? vagy csak fagyi van ?

Azért félünk az Októbertől, téltől...most jönnek még csak az elbocsátások...ezért az idei nyereséget befektettük ebbe a mozgó boltba......hogy több lábon álljunk...

Külföldre is akarunk termelni..tartós süteményeket...de nehezen akar beindulni..kinnt is válság van azért..

Herceg már volt itt nálam, meg tegnap Fricko -is..mindenki szereti a Hatlapos -t :-))

Ha lesz találkozó viszek egy fényképes tortát :-))

#106415 Kriszti@n Előzmény: #106379

130,de az észak-keleti régióban(érződik a sz.r rendesen) / én meg pesten..gondolod mennyit megyek... most kezdek el egy olasz magyar kávéimport céget,mert fejlődni csak előre lehet..velem nem versenyzik senki,mert nem tudnak:-) a városban csak nálunk van főzött fagyi, és már 30 éve megy a családi szekér ez irányba:-) mondjuk most keresett meg az otp,hogy megvennék az üzletet,de szegényesen gondolkoznak:-)

#106398 Kissherceg Előzmény: #106376

dehogy sértesz meg, köszi, hogy leírtad véleményedet. Erre voltam kiváncsi :)

Bud cukiboltjait ajánlom :))

#106395 pruntyoke Előzmény: #106391

sajnálom, hogy olyan messze van a bót

Bp és balatonfelvidék között ingázom

nem nagyon esik útba

de ha arra járok mindenképpen benézek

:-)

persze ahoz valami útbaigazítás is kell majd

:D

#106391 BudFox Előzmény: #106383

Én Vas megyében vagyok..

két városban van üzletem..most indítjuk be a harmadikat..egy mozgó bolt lesz az.. :-)

És nevetni fogtok...Április, májusban a válság ellenére rekord forgalom volt..mindenféle Lyoness, meg miafranc kedvezmény nélkül is...

Arra gondolunk hogy olyan nagy a szegénység hogy az emberek nem tudnak most megvenni nagyobb dolgokat : autó, lapos-tévé, külföldi nyaralás..

ehelyett inkább megengednek maguknak ilyen kisebb dolgokat : fagyi, szelet sütemény..

#106383 pruntyoke Előzmény: #106379

imádom a fagyit

merre tájt vagytok?

megyek és fellendítem a forgalmat

nem kell sem sciennet sem lyoness kedvezmény :D:D:D:D

#106379 BudFox Előzmény: #106362

Hello..neked is kávéházad van ? ezt eddig nem is mondtad ? na mesélj...

nálad mennyi a fagyi ? mert nálam 115..és a legolcsóbbak vagyunk a városban...velünk nem versenyzik senki.

#106376 BudFox Előzmény: #106342

Nemakarlak persze megsérteni...meg ilyesmi..

De én ilyen agymosásos, beszervezős dolgokban nem veszek részt...a Lyoness es fickót is elhajtottam...

A lyoness -be mint partner ha beléptünk volna..30.000 lett volna...de ha több krapekot raknak be alám, akkor valami 90.000 -et kellett volna fizetni...és akkor ennyi -meg -ennyi százezer forint...hát ez színtiszta pilótajáték....nem volt gyomrom hozzá..

Na ezeket végig se hallgattam..mikor rájöttem hogy ez nagyjából ugyanaz...

Azt nem is kérdeztem meg hogy fizetni kellett volna -e a belépésért...de nem is érdekelt már.

Ha valamit olcsón adunk akkor azt megveszik nálam az emberek... ez számít csak...

ha beléptem volna 15 % -al drágábban kellett volna adnom az árút, mert minimális haszonkulccsal dolgozunk..ebből engedni már nem tudunk, mert az lehet hogy veszteséges lenne...tehát emelek 15 % -ot..majd ebből adnék engedményt a vásárlóknak..15 % -ot mondjuk..tehát ugyan ott van mintha nem is lenne engedmény egyáltalán.

Igy kell nézni a dolgokat..magyar üzletek minimális haszonnal dolgoznak, ahhoz hogy engedményt tudjanak adni, meg kell előbb drágítani az árakat, majd abból engedni, mintha nem is történne semmi...a boltos meg várhatja hogy bejöjön a sok vásárló, ha máshol eleve olcsóbb ugyanaz..

nem fog sikeres lenni ez a cég, megjósolom.

#106355 Kriszti@n Előzmény: #106337

figyelj Bud! a lyonessről.beléptettem a cukrászdámat mint termékpartner,gondoltam ,hogy a forgalomnövekedés majd ellensúlyozza a Lyonessnek fizetendő jutalékot.. azóta a f@szom tele van az 1 ásványvizet kártyával fizetőkkel...a forgalomnövekedés? szinte semmi.te is tudod,ha valaki nagy tételt rendel úgyis adsz kedvezményt. kis tételnél az ezzel kapcsolatban felmerülő szarakodás egy teltháznál külön embert igényelne...

#106337 BudFox Előzmény: #106327

Hááá....múltkor itt volt két ilyen Szájoness -es ügynök :D már a neve is micsoda szar...a Lájonessz -re hasonlít..be akartak szervezni..kát lábbal rúgtam ki őket :D

mindeféle süket dumát lenyomtak hogy nekem miért érné meg belépni, de nem tudtak bepalizni...

Feltettem a végén egy keresztkérdést..és megállt a tudományuk..lefagyott a computer :-))

- Ha én olcsón adom a süteményeket, és még engedményt is kéne adnom az árúból, akkor nekem hogy éri meg belépni ?

Na itt lefagyott a két ügynök :D

Ugyanis a magyar embert nem lehet ám ilyen könnyen bepalizni..ő a számla végösszegét nézi...ha valami olcsó akkor oda megy vásárolni...ilyen mindeféle beszervezős cégeket figyelmen kívül hagynak...és mi szerintem még igy is olcsók vagyunk...

Van egy ilyen ital nagyker mellettünk...belépett a Lyoness -be...fél év alatt 1 kuncsaft jött ilyen kártyával..pedig több száz milliós forgalma van.

magyar vásárlási szokások mások.

erről ennyit..

#106327 lilia Előzmény: #106289

azt meg nem tanulmanyoztam.

csak a sciennetet (barati beszervezes miatt) + a ceg sajat honlapja, szekhely, stb...

masikkal meg nem foglalkoztam,idohiany miatt.

De leginkabb az alapvelemyem az hogy a mi vasarloi szokasaink nem ilyenek.(magyaroke).

ez az amcsike.

(pl. ez a kulonbseg mondjuk olyan, hogy az amcsiknal minden szobaban van egy tv, meg a konyhaban is, ("a fogyasztas eszmeje"), mig egy kinai haztartasban csak egy tv van a házban (holott megtehetnék).

Szoval az alapveto népszokasok MÁSOK ami miatt nem latom mukodokepesnek (+ a korites).

De ha te ebbol leszek gazdag, es lesz yachtod, amin bulizunk, akkor megkovetlek.

De szeirntem elobb lesza BUXhatidbol:))