Regisztráció Elfelejtett jelszó

Re: Sciennet

BudFox Előzmény: #106342

Nemakarlak persze megsérteni...meg ilyesmi..

De én ilyen agymosásos, beszervezős dolgokban nem veszek részt...a Lyoness es fickót is elhajtottam...

A lyoness -be mint partner ha beléptünk volna..30.000 lett volna...de ha több krapekot raknak be alám, akkor valami 90.000 -et kellett volna fizetni...és akkor ennyi -meg -ennyi százezer forint...hát ez színtiszta pilótajáték....nem volt gyomrom hozzá..

Na ezeket végig se hallgattam..mikor rájöttem hogy ez nagyjából ugyanaz...

Azt nem is kérdeztem meg hogy fizetni kellett volna -e a belépésért...de nem is érdekelt már.

Ha valamit olcsón adunk akkor azt megveszik nálam az emberek... ez számít csak...

ha beléptem volna 15 % -al drágábban kellett volna adnom az árút, mert minimális haszonkulccsal dolgozunk..ebből engedni már nem tudunk, mert az lehet hogy veszteséges lenne...tehát emelek 15 % -ot..majd ebből adnék engedményt a vásárlóknak..15 % -ot mondjuk..tehát ugyan ott van mintha nem is lenne engedmény egyáltalán.

Igy kell nézni a dolgokat..magyar üzletek minimális haszonnal dolgoznak, ahhoz hogy engedményt tudjanak adni, meg kell előbb drágítani az árakat, majd abból engedni, mintha nem is történne semmi...a boltos meg várhatja hogy bejöjön a sok vásárló, ha máshol eleve olcsóbb ugyanaz..

nem fog sikeres lenni ez a cég, megjósolom.