És mindezt forgalom nélkül! 15K kötést kivéve! Az úgyis csak átkötés volt szvsz!
És mindezt forgalom nélkül! 15K kötést kivéve! Az úgyis csak átkötés volt szvsz!
igen, ez valami csoda amiut művel...
tegnapi molom? :))))
A GYJ jelentés hajtja szerintem! Itt is jóra számítanak, mi más is lehetne ebben a dübörgő gazdaságban!
ez szépen eltévedt...
Akkor meg csesszék meg magukat :)) !
Ilyen egy töketlen bandát! Remélem jól bezúgnak, mint az Olaj ár!
Hétfő MOL rally??
Ötszörös nyereséget ért el az INA
A horvát INA olaj- és gázipari társaság csaknem 1,1 milliárd kuna (40 milliárd forint) adózott eredményt el a második negyedévben, több mint ötszöröse ez a tavalyi második negyedévi 200 millió kunának. Az első negyedévben még 572 millió kunás vesztesége volt adó után.
http://www.origo.hu/uzletinegyed/hirek/20090814-otszoros-nyereseget-ert-el-az-ina.html
Remélem adnak egy értelmes belépő!
11K-n :))
Koszi. A mozgasabol itelve meg jo is lehet shortot fedezni. :)
Ez mikor jelent? Nagy durranast nem varnek tole, de vettem, mert legalabb a hatishortot fedezi vmennyire.
én azt mondom, hogy le a kalappal annak aki ezt lekereskedi DT-vel. Hosszan tartva lehet.
Ilyen volával nincs olyan pozi amiből nem vágnak ki napiba.. engem már kiráztak volna mindenből ;-) ezért érünk rá.. vagy 5000fölött ha indul pl OTP
akkor ez fájt .((
Én adom folyamatosan. Ha a nap úgy hozza, átmegyek longba, hozom fel az alsók beker árát.
majd amikor adom a piacot, akkor nektek is lehet :)
felfele nyitottam pár rossz shortot mert nem volt korrekció anno, de nagyon mini pakkal.. longolni meg nem tudok ilyen sz@r ország mellett
várok pár sötét gyertyát lefele Buxban, csökkenő trendet addig ráérek