Regisztráció Elfelejtett jelszó

Spade topic

Re: Tisztelettel

#10388 Moiser Előzmény: #10341

Ugyan, vegyen inkább hungarische napelem projectet, arra még támogatást is kap Omától, amit elhelikopterezhet :)

Látom 'doki' keresed az aranyrudat... mutatós.. :D

#10341 Spade Előzmény: #10038

Buxi rá kéne venn Börnit h hogy a frissen bevezetett quantitative easing keretében fogadjon be phyla papirt esetleg cseréljen us államkötvényt KEG-re, megérdemlik az amcsik h ne hagyjuk ki őket az opciós pontok kínálta extra profitból :)

#10038 Keg Jenő Előzmény: #9973

Spade doki, sikerült már bevonoló zenét választanod A. Lupin fekája elleni bunyóra? :-))

#9969 Spade Előzmény: #9966

no no neked elég lenne ha csak egy napig fenekelnének ? :)

#9967 Spade Előzmény: #9959

Sanyi bá-t az ég egyvilágon semmi nem támogatja most, se ferko, se a magyar makro helyzet se a keleteu helyzet sőt az EU helyzet se és a világgazdasági helyzet is borús és a bankszektor is xarban van globálisan ahhoz képest az oti még túláraztott is , szal nem értem mire fel pattog

#9966 Sly-- Előzmény: #9964

Egy napig fenekelt ott, az épp elég volt, most már nem aktuális. :-))

#9964 Spade Előzmény: #9953

Na de ott fenekelnie is kéne sly egy darabig mint a harcsának :)

#9959 Kissherceg Előzmény: #9956

no ja egyelőre iszonyatos nagy tömésnek néz ki a folyamat, rendületlenül szívja fel a pakkokat, de egy pánik elsöpörhet sok minden tervet. Most is próbálkozik az öreg vmit összehozni, de nem fogynak el az eladók.

#9956 Spade Előzmény: #9950

Szeva herceg, sztem qrva egyszerüen megcumiztathatják, de az töri az otit, ezért nem kéne megpróbálni a shortosokat bekeríteni inkább kideríteni kb hol zárnák oszt megadni a lehetőséget a zárásra

#9951 Spade Előzmény: #9949

A phyla mikor lesz már 6 HUF és a Humi ? Onnan lehetne longolni...

#9950 Kissherceg Előzmény: #9949

Hali, láttam, hogy nagyon negatívan állsz sanyi srvhez. Sztd megcumiztatják az öreget?

#9949 Spade Előzmény: #9139

Te buxi, vehetnél már JP-nek egy igazi fénykardot. Arany markolattal, gyémánt berakással, hátha aktivabban kezelné a portfóliót :)