Ki ez itt a képen Spade, aki a farkát fogja? :-))
Ugyan, vegyen inkább hungarische napelem projectet, arra még támogatást is kap Omától, amit elhelikopterezhet :)
Látom 'doki' keresed az aranyrudat... mutatós.. :D
Buxi rá kéne venn Börnit h hogy a frissen bevezetett quantitative easing keretében fogadjon be phyla papirt esetleg cseréljen us államkötvényt KEG-re, megérdemlik az amcsik h ne hagyjuk ki őket az opciós pontok kínálta extra profitból :)
Spade doki, sikerült már bevonoló zenét választanod A. Lupin fekája elleni bunyóra? :-))
mondjuk otp túlárazottsága nem igazán jutott eszembe :)
no no neked elég lenne ha csak egy napig fenekelnének ? :)
Sanyi bá-t az ég egyvilágon semmi nem támogatja most, se ferko, se a magyar makro helyzet se a keleteu helyzet sőt az EU helyzet se és a világgazdasági helyzet is borús és a bankszektor is xarban van globálisan ahhoz képest az oti még túláraztott is , szal nem értem mire fel pattog
Egy napig fenekelt ott, az épp elég volt, most már nem aktuális. :-))
Na de ott fenekelnie is kéne sly egy darabig mint a harcsának :)
no ja egyelőre iszonyatos nagy tömésnek néz ki a folyamat, rendületlenül szívja fel a pakkokat, de egy pánik elsöpörhet sok minden tervet. Most is próbálkozik az öreg vmit összehozni, de nem fogynak el az eladók.
Szeva herceg, sztem qrva egyszerüen megcumiztathatják, de az töri az otit, ezért nem kéne megpróbálni a shortosokat bekeríteni inkább kideríteni kb hol zárnák oszt megadni a lehetőséget a zárásra
A phyla mikor lesz már 6 HUF és a Humi ? Onnan lehetne longolni...
Hali, láttam, hogy nagyon negatívan állsz sanyi srvhez. Sztd megcumiztatják az öreget?
Te buxi, vehetnél már JP-nek egy igazi fénykardot. Arany markolattal, gyémánt berakással, hátha aktivabban kezelné a portfóliót :)
a himnusz:
:) megunhatatlan