azbeszttel szennyezett túraútvonalak
matgab Előzmény: #1513712Azért ez az utolsó 2 meccs szerencsére visszahozta Rossi-t a mezsgyéről...
Ez az ukrán csapat egy igen erős csapat a B ligában. Ők - velünk szemben már valóban az európai elit alatti csapatnak számítanak.
(Top csapatok: spanyol, francia,
Elit csapatok: német, belga, holland, olasz, angol, horvát, portugál
Elit alatti válogatottak: dánok, csehek (ők egy ideje lefelé lógnak innen), svédek )ők is), ukránok, oroszok, szerbek, törökök, svájci stb.
középmezőny- ami már gyakran összeér az elit alattiakkal: lengyel, görög, magyar, ír, albán, román (bár ők most lefelé lógnak ki), szlovák, osztrák stb.
meg a többi...
Ez az ukrán csapat fizikailag erős, magas, gyors és jóképességű játékosokból állt. Szerintem reális lenne, ha 10-ből 5-7-szer megvernének minket, lenne 2-3 döntetlen és a maradék lenne a magyar győzelem.
A grúzok ellen is hoztuk a győzelmet, de ezek a pszt szovjet csapatok ha nem kapnak gólt az elején, akkor nagyon meg tudják nehezíteni az ellenfelek dolgát. Az észak írek sem bírtak velük. Az egész csoport nagyon kiegyenlített, még az ukránok is lehetnek elsők és az észak írek is lehetnek harmadikok.
Az első félidőben szörnyű volt látni, hogy a magyar középpálya előre rohant és várták visszamozgás nélkül azt, hogy majd Szobo vagy valaki felíveli nekik a labdákat , amik még ha el is érkeztek, akkor is persze egyből elvették a fizikálisabb ukránok. Már a 20. percben mondtam, hogy nem látok csak nagyon statikus hátsó mozgásokat, semmi keresztbe, üres területre mozgást, se visszamozgást. Ha fel is érkeztünk a támadó harmadba, akkor is az alapvonaltól 30-35 méterről a pálya széléről akartuk bekanyarítani a labdát a támadókhoz.
Csak Varga nem volt ott. Másoknak meg esélye sem volt. Mondtam , hogy le kell vinni a sarokig vagy max 10-12 méterre az alapvonaltól és onnan laposan erős belőtt labdákkal kell operálni , mert ezeken a magas nagydarab ukránokról is bepattanhat, illetve földön is gyorsabbak tudunk lenni.
Ezért kifejezetten örültem mindkét gólnak, hogy úgy történt, ahogy azt elképzeltem.
Ha most meglenne a csoportelsőség, akkor az egy frappáns válasz lenne azoknak a fikázóknak, akik már idesotva 50 éve mindig szídják a magyar focit és mindig azon élvezkednek, ha kikapunk, vagy nem jutunk ki valami tornára. Az elmúlt években nem sok sikerélményük volt, de azért mostanában ismét nagyon bátran előjöttek odújaikból, lyukaikból...:-)
Lannert Judit szerencsétlen meg csak áll bután és továbbra sem érti, hogy minek tud örülni az a sok mafla férfi ott a lelátón, "hiszen mégcsak nem is ők fociztak, nem is ők nyertek..." :)