Regisztráció Elfelejtett jelszó

Fórum hozzászólások moderálása

Re: .........:)

#457184 Bendeguz Előzmény: #457147

Pann Er Gy? :D

Közben kicsit kezdjük túllihegni az egész témát. Ezért van minden topicnak saját gazdája. Új topic nyitásánál kéne egy "igen, elolvastam a feltételeket" checkbox, amiben a topicgazda vállalná, hogy legjobb tudomása szerint 24 órán belül moderál minden kifogásolt tartalmat. A régi, eltűnt userek (topicgazdák) helyett ki lehetne nevezni újakat, és akkor Hercegről is leesik egy csomó felelősség, illetve munka.

Amúgy meg meglepően értelmes a közösség, nem hordta ide a szemetet a szél. Ami néha berepül, az úgyis hamar a szemétben landol. Továbbra is optimista vagyok.

Re: .........:)

#457147 zeeh_ Előzmény: #456150

P-vel, E-vel, vagy G-vel kezdődik a neve? Kb. ezekre tippelnék így látatlanban.

Re: nincs cím

#457135 Kissherceg Előzmény: #457132

A cégnek speciel igaza volt az ügyben. Ha van ilyen, akkor úgyis megtalálom a bejegyzés íróját, szóval csak nyugodtan, normál körülmények között.

Re: nincs cím

#457132 Előzmény: #457065

Szvsz tényleg jó lenne, ha legalább fogalmunk lenne arról, hogy mit és miért kifogásoltak - mert így iszonyat nehéz véleményt formálni arról, hogy ez vajon jogos volt-e, vagy egyáltalán jogszerű, és ha igen, akkor mit lehet tenni ellene.

Egyebekben ugyanis nyilván nem lehet elvárni a site tulajtól, hogy saját erőből pereskedjen az irányából nézve végtelen pénzzel és erővel rendelkező erőkkel, tehát azt is figyelembe kell venni, hogy nem egyenlőek a feltételek, vagyis ha nincs igazuk, akkor is oda kell rájuk figyelni, hogy ne tudják ellehetetleníteni az oldalt.

Re: nincs cím

#457065 Amatoregy Előzmény: #456341

Annó ezt a HVG-ben úgy rendezték, hogy az olvasói levelek tartalmával a kiadó nem feltétlenül ért egyet...

Re: nincs cím

#456337 Zotya32 Előzmény: #456266

sajnos nem tudhatjuk meg... E-star nem hinném.. azt írja a Házmester, sok negatív dolog jut eszünkbe róla, szóval vmelyik top T-s papír. Ahogy írtad, a bányász, vagy a holdingos... a vízcsapra nem gondolnék, ők még újak, róluk sok rossz nem jut eszünkbe, az egy másik tészta, hogy a színre lépésük sok aggodalomra adhat okot... látjuk, kicsit le is álltak spekizéssel.

Még a hiperdoboz lehetne, de ők már kaptak egy német vizsgálatot, szerintem inkább csendben maradnak... tippem a holdingos, nekik van rutinjuk a bíróságon :)

Re: nincs cím

#456210 Fornit Előzmény: #456157

Akkor szűkül a gyanúsítottak köre:)) Ezek szerint nem Csányi Úr küldözgeti a leveleket hogy itten kérem sok az otp shortos :))

Re: nincs cím

#456158 Zotya32 Előzmény: #456157

De ez miért titok? Netán szégyenlősek? "Fenyegetőzni" tudnak, de attól már visszariadnak, hogy nyilvánosságra kerüljön a nevük?

Re: nincs cím

#456157 Kissherceg Előzmény: #456151

annyira nem neves a cég, hogy említést érdemeljen. :) Eleve annyi negatívum jut eszébe róla az embernek, hogy meg se említem :)

Tegyétek ki a címlapra n…

#456151 anti-qxxl

Tegyétek ki a címlapra nagybetűkkel azt, hogy melyik cég tiltotta meg a negatív vélemények megjelentetését. Értelmes ember számára egyértelmű lesz, hogy ilyen cégbe nem szabad pénzt fektetni, így kontraproduktívvá válik a fenyegetőzésük.

Re: .........:)

#456150 Kissherceg Előzmény: #456136

pedig tőzsdei cég jogi képviselőitől kaptam előző héten is ajánlott levelet. :) Ez van, médiatörvény...

Re: .........:)

#456136 Joker Előzmény: #455811

Elég sok fórumon írok és olvasgatok, ezért érdekesek itt a moderálási szabályok. Csak el kell olvasni máshol a fórumokat. A portfólión van olyan topic cím Pl. Dögöljön meg Orbán Dögöljön meg a Fidesz Dögöljön meg meg minden Fidesz szimpatizáns. Rájuk akkor nem vonatkozik a média törvény?

Ritkán látok különben törlést a rendszergazdától máshol, abban az esetben, ha egy beíró tartósan kikezdi az adott fórum nyugalmát, ismétlődően meg sért mást fórumozó(ka)t. (Valószínűsítem, hogy ezt egyébként más fórumozó jelzése alapján teszik meg általában.)

Tehát rendszeresen sértegetnek más fórumon pártokat, politikusokat, közszereplő színészeket, politikusokat, nemzetközi szervezeteket, hitelminősítőket, bankházakat minden következmény nélkül.

Lehet a kolléga úr, talán úgy gondolja, hogy ezen a téren is meg fognak változni gyökerestül a viszonyok? Jobb félni, mint megijedni???

Kizártnak tartom egyébként, hogy egy gazdasági szervezet azért pert kezdeményezzen, mert valaki a fórumozók közül csúnyát mondott, vagy negatív színben tüntette fel az adott intézményt, vagy szervezetet. (Kivételt képeznek természetesen zsidó szervezetek, róluk ezt természetesen el tudom képzelni.) Nem akarom a kolléga úr egóját kikezdeni, de a honlapot nagyságrendileg felértékeli.

Tehát szidni lehet szerintem mindenkit, kivéve a fent hivatkozott kört...

Re: .........:)

#456129 joepappa Előzmény: #455811

ami szar az szar. lásd médiatörvény. egy kérdés most akkor azt le szabad írni hogy a legutóbb tőzsdére jött szoftvercég hazudik a beszámolójában vagy csak annyit szabad leírni hogy: érdekesen értékelte a leányvállalatát.

Re: .........:)

#455809 feketemelos Előzmény: #455808

Egyébként 2009 elején regisztráltam nem tudjátok kinél kéne reklamálni, hogy ne legyek kezdő fórumozó ???????????? :) Mondjuk régi de gyagya ?