Re: .........:)
Joker Előzmény: #455811Elég sok fórumon írok és olvasgatok, ezért érdekesek itt a moderálási szabályok. Csak el kell olvasni máshol a fórumokat. A portfólión van olyan topic cím Pl. Dögöljön meg Orbán Dögöljön meg a Fidesz Dögöljön meg meg minden Fidesz szimpatizáns. Rájuk akkor nem vonatkozik a média törvény?
Ritkán látok különben törlést a rendszergazdától máshol, abban az esetben, ha egy beíró tartósan kikezdi az adott fórum nyugalmát, ismétlődően meg sért mást fórumozó(ka)t. (Valószínűsítem, hogy ezt egyébként más fórumozó jelzése alapján teszik meg általában.)
Tehát rendszeresen sértegetnek más fórumon pártokat, politikusokat, közszereplő színészeket, politikusokat, nemzetközi szervezeteket, hitelminősítőket, bankházakat minden következmény nélkül.
Lehet a kolléga úr, talán úgy gondolja, hogy ezen a téren is meg fognak változni gyökerestül a viszonyok? Jobb félni, mint megijedni???
Kizártnak tartom egyébként, hogy egy gazdasági szervezet azért pert kezdeményezzen, mert valaki a fórumozók közül csúnyát mondott, vagy negatív színben tüntette fel az adott intézményt, vagy szervezetet. (Kivételt képeznek természetesen zsidó szervezetek, róluk ezt természetesen el tudom képzelni.) Nem akarom a kolléga úr egóját kikezdeni, de a honlapot nagyságrendileg felértékeli.
Tehát szidni lehet szerintem mindenkit, kivéve a fent hivatkozott kört...