Regisztráció Elfelejtett jelszó
Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!

BUX0912

Re: Új tag

#99543 banyaiz Előzmény: #99536

:( nagyon egy helyben toporog, vagy esne egy nagyot, vagy szélesedjen már ki a kt vagy 500 pontra. Tartom még mindig a shortokat nem nyitottam, de zárni sem zártam pedig egy kétszer leszúrt egy picit, ez van.

#99535 Zabás Előzmény: #99529

Remélem USAt a nap végén sem veszik meg! Ha végig adják, de, ha már csak ezen a szinten megmaradna, már az is biztató jel lenne a SORTOSOKNAK!

Én ebben kételkedek a legjobban, úgyis megveszik a fa fejűek!

#99529 BudFox Előzmény: #99515

de nem esik a többi, mert az él az emberek tudatában még hogy az OTP a meghatározó itthon..OTP = magyar tőzsde...

na KT 163 :-)))

#99528 banyaiz Előzmény: #99508

régiós bankokat is megtépték. Lehet short zárók, vagy egyenlő súlyozásra vették pl.

Kt elég alacsony megint nem tudtam adni semmit, 400-as csomagomat megint nem kérték.

#99508 BudFox Előzmény: #99467

ezek elindultak lefele ?

Szerintem egy külföldi nagyvevő áll az OTP emelkedése mögött...minden nagy papír már lefele menne igazából..OTP -t azt tépik.már egész héten.....nagyvevő...

vajon ki lehet az ? és hol áll meg ?

#99503 _pda_ Előzmény: #99467

a hatit óráson nézve, nem lesz ebből egy sávozás jódarabig, mint májusban?

viszont naposon nézve az indexeket én giga fej-vállat látok kialakulóban mindenhol

????

#99486 BudFox Előzmény: #99467

már megint csak usában bízhatunk hogy őket beadják..de gondolom záróra megint megveszik őket..sőt rally lesz..

#99430 Kissherceg Előzmény: #99412

hali, nyugodtan :) kezdők topikot majd ézd meg előtte vagy tudástárat.

a realizált nagy bukó sem jobb srácok... :(

Új tag

#99412 Alex74

Sziasztok,

Egy ideje olvasgatom ezt a fórumot és azt hiszem meg kellene köszönnöm azt a sok infót amit itt Tőletek (látatlanban) kaptam. Köszönöm.

Nem akarom szaporítani a szót, lehet, hogy néha feltűnök a fúrumon, esetleg hülyeségeket kérdezek, de ezt nézzétek el egy kezdőnek. Úgy érzem a segítségnyújtással a továbbiakban sem lesz gond.

További jó kereskedést,

Alex