engem kistoppolnak orrbaszájba...
engem kistoppolnak orrbaszájba...
:( nagyon egy helyben toporog, vagy esne egy nagyot, vagy szélesedjen már ki a kt vagy 500 pontra. Tartom még mindig a shortokat nem nyitottam, de zárni sem zártam pedig egy kétszer leszúrt egy picit, ez van.
áhh idegbajt kapok...
Remélem USAt a nap végén sem veszik meg! Ha végig adják, de, ha már csak ezen a szinten megmaradna, már az is biztató jel lenne a SORTOSOKNAK!
Én ebben kételkedek a legjobban, úgyis megveszik a fa fejűek!
de nem esik a többi, mert az él az emberek tudatában még hogy az OTP a meghatározó itthon..OTP = magyar tőzsde...
na KT 163 :-)))
régiós bankokat is megtépték. Lehet short zárók, vagy egyenlő súlyozásra vették pl.
Kt elég alacsony megint nem tudtam adni semmit, 400-as csomagomat megint nem kérték.
Én most még nem néztem, de majd megfogom :)) Megint az elsz, mint ma, alacsony KT ...
ezek elindultak lefele ?
Szerintem egy külföldi nagyvevő áll az OTP emelkedése mögött...minden nagy papír már lefele menne igazából..OTP -t azt tépik.már egész héten.....nagyvevő...
vajon ki lehet az ? és hol áll meg ?
a hatit óráson nézve, nem lesz ebből egy sávozás jódarabig, mint májusban?
viszont naposon nézve az indexeket én giga fej-vállat látok kialakulóban mindenhol
????
már megint csak usában bízhatunk hogy őket beadják..de gondolom záróra megint megveszik őket..sőt rally lesz..
pedig nagyon alacsony a kt...
Ha 200 fölé megy lehet, még ráadok. Ha lúd, akkor legyen kövér:)
hali, nyugodtan :) kezdők topikot majd ézd meg előtte vagy tudástárat.
a realizált nagy bukó sem jobb srácok... :(
Sziasztok,
Egy ideje olvasgatom ezt a fórumot és azt hiszem meg kellene köszönnöm azt a sok infót amit itt Tőletek (látatlanban) kaptam. Köszönöm.
Nem akarom szaporítani a szót, lehet, hogy néha feltűnök a fúrumon, esetleg hülyeségeket kérdezek, de ezt nézzétek el egy kezdőnek. Úgy érzem a segítségnyújtással a továbbiakban sem lesz gond.
További jó kereskedést,
Alex