erste portfolio :-)))
longol egyáltalán most valaki közülünk ?
erste portfolio :-)))
longol egyáltalán most valaki közülünk ?
Most megint az OTP-n kívül semmi más nem emelkedett, de a BUX promt túl sokat is!
kb és még azt is mondják milyen kellemetlen és szerencsétlen történet....
hát egyelőre még csak viszi tőlem a pénzt..merthogy veszteséges a short...és akkor mi van ha emiatt kerül a tönk szélére valaki ? sajnálják igazán, de ennél többet nem tudunk tenni ? :DD
340 a kt :)
szóval a cég neked keres pénzt :)
A BUX promt érdekesen számolódik!!!
Semmi meg sem mozdult, csak az OTP pattan meg egy kicsit és a BUX promt is látványosan emelkedett, de más meg sem mozdult sőt lefele mentek egy kicsit a többiek! Viszont mikor esik az OTP az nem mutatkozik meg olyan arányban, mint az emelkedés! Hogy is van ez???
uhhh..részvétem..
Egyébként nálam megint valami "árulás" van...
4 -el több kontraktus shortom van, mint amennyit nyitottam.. :D
pontosan vezetem mindig hogy mikor-mi van... :DD
Ez megint olyan, mint tavasszal, mikor 30 db OTP csak úgy rákerült a számlámra...olyan bekerülési áron volt nyilvántartva, amin soha nem is vettem semmit ...aztán eladtam azt is :D
reggel stoppoltak, fordultam, nem raktam stoppot, mert bent voltam eladáson és a KT nem volt magas, gondoltam elviszik.. háát nem
:-))) hőő :D
tegnap mit csináltál amúgy ? lezártad a shortokat, és longoltál ? vagy azt másik számlán ?
csak Te vagy gonosz :))
CSak már nyitnák azokat a shortokat.....nagyobb ütemben..
tudom gonoszak vagyunk....de most már az OTP is beadhatná a kulcsot...
már nekem is, hali :)
Csukott szemmel, mint én. Már a 900-as adásom is jó.
Most mennem kell, majd leszek:)
bazzz ez a 200as kt kiborít, hogy adjam így a piacot.... :)
Asszem DAX fej-váll kész.
Eddig mindig jobban beesett a jobb válla:))
Mire beírtam, ment is le tovább
500 napon túl, de az megnőtt 900-ra, ahogy nőttek az árak. Eddig napon belül volt 300, már 400:)
sztm is..
Ricsi eddig 500 volt, Te se vagy a régi :))