Regisztráció Elfelejtett jelszó

BUX0912

Most megint az OTP-n kív…

#99237 Zabás

Most megint az OTP-n kívül semmi más nem emelkedett, de a BUX promt túl sokat is!

Re: nincs cím

#99162 BudFox Előzmény: #99128

hát egyelőre még csak viszi tőlem a pénzt..merthogy veszteséges a short...és akkor mi van ha emiatt kerül a tönk szélére valaki ? sajnálják igazán, de ennél többet nem tudunk tenni ? :DD

A BUX promt érdekesen sz…

#99127 Zabás

A BUX promt érdekesen számolódik!!!

Semmi meg sem mozdult, csak az OTP pattan meg egy kicsit és a BUX promt is látványosan emelkedett, de más meg sem mozdult sőt lefele mentek egy kicsit a többiek! Viszont mikor esik az OTP az nem mutatkozik meg olyan arányban, mint az emelkedés! Hogy is van ez???

#99116 BudFox Előzmény: #99106

uhhh..részvétem..

Egyébként nálam megint valami "árulás" van...

4 -el több kontraktus shortom van, mint amennyit nyitottam.. :D

pontosan vezetem mindig hogy mikor-mi van... :DD

Ez megint olyan, mint tavasszal, mikor 30 db OTP csak úgy rákerült a számlámra...olyan bekerülési áron volt nyilvántartva, amin soha nem is vettem semmit ...aztán eladtam azt is :D

#99106 Kissherceg Előzmény: #99103

reggel stoppoltak, fordultam, nem raktam stoppot, mert bent voltam eladáson és a KT nem volt magas, gondoltam elviszik.. háát nem

#99103 BudFox Előzmény: #99101

:-))) hőő :D

tegnap mit csináltál amúgy ? lezártad a shortokat, és longoltál ? vagy azt másik számlán ?

#99100 BudFox Előzmény: #98979

CSak már nyitnák azokat a shortokat.....nagyobb ütemben..

tudom gonoszak vagyunk....de most már az OTP is beadhatná a kulcsot...

#99084 Ricsi Előzmény: #99081

Csukott szemmel, mint én. Már a 900-as adásom is jó.

Most mennem kell, majd leszek:)

Asszem DAX fej-váll kész…

#99077 Ricsi

Asszem DAX fej-váll kész.

Eddig mindig jobban beesett a jobb válla:))

Mire beírtam, ment is le tovább

#99066 Ricsi Előzmény: #99065

500 napon túl, de az megnőtt 900-ra, ahogy nőttek az árak. Eddig napon belül volt 300, már 400:)

Kezd érdekes lenni a dol…

#99061 Ricsi

Kezd érdekes lenni a dolog, mert a reggeli 18 100-as eladásom ma még lezárnám 17 700-on. 400 pont azért 400 pont.