Erről mi a véleményed?
Ez mindenütt jó is lenne, csak évekig tart a pereskedés, közjegyzőinél nem.
Tapasztalat.
Vam 42" lcd. De az mindenképpen kell, mert akkor ha 4:3-ban nézem, lesz 72 cm a képátló, pont akkora, mint a mostani, ezeréves tévémen.
Ezzel sem lenne semmi gond, de most megbolondult, ide-oda ugrál 16:9, 4:3 között, és hiába mentem el a menüjében hogy legyen 4:3, azt is elfelejti pár perc alatt.
Pedig nem is akartam ennél nagyobb tv-t.
1 plazmát is vehetsz,de én LCD-t vennék
2 nem vennék JVC-t
3 olyan helyen dolgozom, ahol ezeket javítjuk (az alapján írtam, hogy melyikkel mennyit kell ha hiba van vacakolni illetve, ahol a szerviz oldal erősebb ügyfélbarátabb)
4 sajnos most nem tudom pontosan, hogy 42-esben létezik-e LCD, mert lehet nem gyártanak ekkorát
Tehát mivel nem tudom a méret e a lényeg és ha igen, miért az, így azt mondom én lehet vennék egy 37' LCD-t Panasonicból.
Bármit ráírhatsz, de ha jogi útra akarod terelni, akkor csak közjegyző előtti tartozáselismerő nyilatkozatnak van értelme. A többivel kitörölheted, már bocsi:)
Segítséget szeretnék kérni, jogi vénájú emberektől.
Tartoznak nekem, amiről egy elismervényt kellene íratnom az illetővel.
Miket kell, hogy tartalmazzon egy ilyen elismervény, hogy jogilag ne lehessen megtámadni.
Köszönöm.
Kicsit furán fogalmazol. Akkor vegyek 42"-os panasonic lcd-t? Vagy plazmát? Mert ez a rész nem volt világos:)
Egyébként még JVC-ben gondolkoztam, eddig az ismerettségi körben bárkinek volt JVC terméke, mindenki nagyon elégedett volt vele.
Panasonic -ot, Samsungot vagy LG-t vegyél ennyit tudok javasolni, ilyen sorrendben , ha jót akarsz viszonylag az idegrendszerednek és LCD-t ne plazmát (nem is tudom van-e LCD 42-esben).
Az is elég jól fűt, hát még a plazma.
Úgy látom, tönkrement a tévénk. Venni kéne valamit, olyan 42"-ban gondolkoztam. Tudtok javasolni valamit, ahol érdemes körülnéznem? Mármint hogy olcsó legyen!
Miután ez nem a valláshoz tartozik, itt válaszolok pontosan. Illetve kimásolom egy cikk részletét, annak aki érti:))
A Rutherford kísérletek eredményeit a következő két pontban foglalhatjuk össze:
Egy Z rendszámú elem atomjának tömege túlnyomórészt a Ze pozitív töltésű, kb. 10-15 m sugarú atommagban összpontosul, és e mag körül "kering" kb. 10-10 m távolságban a Z számú elektron, hasonlóan, mint ahogyan a bolygók keringenek a Nap körül. Ezért ez az elképzelést az "atom bolygómodelljé"-nek is nevezik.
Ez a modell nagy fejlődést jelentett a régebbi elképzelésekkel szemben, azonban van egy súlyos hiányossága, mivel ez a modell elektrodinamikailag nem stabilis. Ugyanis az elektronoknak a keringés során - amely két egymásra merőleges harmonikus rezgés eredőjének tekinthető - elektromágneses hullámokat, fényt kellene kisugároznia, mint a rezgő dipólusnak. A kisugárzás miatt viszont az elektron folytonosan energiát veszítene, a maghoz egyre közelebbi pályán, vagyis spirális mentén mozogna egyre nagyobb frekvenciával és végül a magba zuhanna és az atom mint olyan körülbelül 10-9 másodperc alatt megsemmisülne. Továbbá a keringési frekvenciával együtt folyamatosan nőne a kisugárzott fény frekvenciája is, vagyis folytonos színképet bocsátana ki. A tapasztalat viszont az, hogy az atomok léteznek és vonalas színképet bocsátanak ki.
Miért nem próbálod meg a hely aadta lehetőségeket te magad kihasználni.8-10 lak.társ.ház felépitésére.Menny és nézd meg a volt Bulgárkertészet helyén mit műveltek,30-35 M /lakóház.46 busz vá.
Olvastam itt az ingatlan topicon,én is kerületi vagyok,szoktunk arra bicizni.Meg is lepődtem mikor olvastam,hogy a tied.A PF.-en mikor vitatkoztál Mikivel és beraktál képeket a gar. lejáródrol akkor megpróbáltam beazonosítani.Úgy gondolom nem is laksz messze a telektől.ha jól emlékezem,egy utcával arrébb 17500k volt anagy villa ára.KÁR volt kivágnod a sok fát.
Szia.
Nem, de itt élek, 20 éve, ismerem a környéket.
A telek, most sok, szerintem is, de már 2 emberkével tárgyalásban vagyunk, egy karcsúbb áron.
Megjegyzem, a szomszéd telket, ami fele akkora, mint az enyém, 75 miilióért adték el, 2 éve...
Honnan tudtál a telekről?
Józsi,született XVI.-ker.lakos vagy?mert még a találkozótok elött nagy helyismeretről adtál tanubizonyságot.A telked megnéztem,gyönyörű helyen van,jó a fekvése,de mostani árak szerint és a beépíthetőséget tekintve,egy kicsit sokallom.
A mákos ...
:)
Köszi !
webbrokerben azt hiszem.
http://sportgeza.hu/sport/2009/07/30/oriasi_mazlival_nyert_csucsverdat_a_golfozo/ ez poén :)
Lehet én vagyok béna vagy vaksi, de elárulná nekem valaki hol a búbánatban tudom megváltoztatni a KBC equitas ker rendszere való belépéshez szükséges jelszavamat ?
Előre is köszi !
Aludni nem szoktatok?
:)