Regisztráció Elfelejtett jelszó

Dumcsi

Re: nincs cím

#98168 Ricsi Előzmény: #98158

Ez mindenütt jó is lenne, csak évekig tart a pereskedés, közjegyzőinél nem.

Tapasztalat.

#98165 Ricsi Előzmény: #98155

Vam 42" lcd. De az mindenképpen kell, mert akkor ha 4:3-ban nézem, lesz 72 cm a képátló, pont akkora, mint a mostani, ezeréves tévémen.

Ezzel sem lenne semmi gond, de most megbolondult, ide-oda ugrál 16:9, 4:3 között, és hiába mentem el a menüjében hogy legyen 4:3, azt is elfelejti pár perc alatt.

Pedig nem is akartam ennél nagyobb tv-t.

#98155 syscrash Előzmény: #98120

1 plazmát is vehetsz,de én LCD-t vennék

2 nem vennék JVC-t

3 olyan helyen dolgozom, ahol ezeket javítjuk (az alapján írtam, hogy melyikkel mennyit kell ha hiba van vacakolni illetve, ahol a szerviz oldal erősebb ügyfélbarátabb)

4 sajnos most nem tudom pontosan, hogy 42-esben létezik-e LCD, mert lehet nem gyártanak ekkorát

Tehát mivel nem tudom a méret e a lényeg és ha igen, miért az, így azt mondom én lehet vennék egy 37' LCD-t Panasonicból.

#98149 Ricsi Előzmény: #98142

Bármit ráírhatsz, de ha jogi útra akarod terelni, akkor csak közjegyző előtti tartozáselismerő nyilatkozatnak van értelme. A többivel kitörölheted, már bocsi:)

#98142 hosszhuszár Előzmény: #98120

Segítséget szeretnék kérni, jogi vénájú emberektől.

Tartoznak nekem, amiről egy elismervényt kellene íratnom az illetővel.

Miket kell, hogy tartalmazzon egy ilyen elismervény, hogy jogilag ne lehessen megtámadni.

Köszönöm.

#98120 Ricsi Előzmény: #98091

Kicsit furán fogalmazol. Akkor vegyek 42"-os panasonic lcd-t? Vagy plazmát? Mert ez a rész nem volt világos:)

Egyébként még JVC-ben gondolkoztam, eddig az ismerettségi körben bárkinek volt JVC terméke, mindenki nagyon elégedett volt vele.

#98091 syscrash Előzmény: #98086

Panasonic -ot, Samsungot vagy LG-t vegyél ennyit tudok javasolni, ilyen sorrendben , ha jót akarsz viszonylag az idegrendszerednek és LCD-t ne plazmát (nem is tudom van-e LCD 42-esben).

Az is elég jól fűt, hát még a plazma.

Úgy látom, tönkrement a …

#98086 Ricsi

Úgy látom, tönkrement a tévénk. Venni kéne valamit, olyan 42"-ban gondolkoztam. Tudtok javasolni valamit, ahol érdemes körülnéznem? Mármint hogy olcsó legyen!

Miután ez nem a vallásho…

#95609 Ricsi

Miután ez nem a valláshoz tartozik, itt válaszolok pontosan. Illetve kimásolom egy cikk részletét, annak aki érti:))

A Rutherford kísérletek eredményeit a következő két pontban foglalhatjuk össze:

Egy Z rendszámú elem atomjának tömege túlnyomórészt a Ze pozitív töltésű, kb. 10-15 m sugarú atommagban összpontosul, és e mag körül "kering" kb. 10-10 m távolságban a Z számú elektron, hasonlóan, mint ahogyan a bolygók keringenek a Nap körül. Ezért ez az elképzelést az "atom bolygómodelljé"-nek is nevezik.

Ez a modell nagy fejlődést jelentett a régebbi elképzelésekkel szemben, azonban van egy súlyos hiányossága, mivel ez a modell elektrodinamikailag nem stabilis. Ugyanis az elektronoknak a keringés során - amely két egymásra merőleges harmonikus rezgés eredőjének tekinthető - elektromágneses hullámokat, fényt kellene kisugároznia, mint a rezgő dipólusnak. A kisugárzás miatt viszont az elektron folytonosan energiát veszítene, a maghoz egyre közelebbi pályán, vagyis spirális mentén mozogna egyre nagyobb frekvenciával és végül a magba zuhanna és az atom mint olyan körülbelül 10-9 másodperc alatt megsemmisülne. Továbbá a keringési frekvenciával együtt folyamatosan nőne a kisugárzott fény frekvenciája is, vagyis folytonos színképet bocsátana ki. A tapasztalat viszont az, hogy az atomok léteznek és vonalas színképet bocsátanak ki.

#95390 Illuzio Előzmény: #95387

Miért nem próbálod meg a hely aadta lehetőségeket te magad kihasználni.8-10 lak.társ.ház felépitésére.Menny és nézd meg a volt Bulgárkertészet helyén mit műveltek,30-35 M /lakóház.46 busz vá.

#95387 Illuzio Előzmény: #95386

Olvastam itt az ingatlan topicon,én is kerületi vagyok,szoktunk arra bicizni.Meg is lepődtem mikor olvastam,hogy a tied.A PF.-en mikor vitatkoztál Mikivel és beraktál képeket a gar. lejáródrol akkor megpróbáltam beazonosítani.Úgy gondolom nem is laksz messze a telektől.ha jól emlékezem,egy utcával arrébb 17500k volt anagy villa ára.KÁR volt kivágnod a sok fát.

#95386 hosszhuszár Előzmény: #95385

Szia.

Nem, de itt élek, 20 éve, ismerem a környéket.

A telek, most sok, szerintem is, de már 2 emberkével tárgyalásban vagyunk, egy karcsúbb áron.

Megjegyzem, a szomszéd telket, ami fele akkora, mint az enyém, 75 miilióért adték el, 2 éve...

Honnan tudtál a telekről?

#95385 Illuzio Előzmény: #93687

Józsi,született XVI.-ker.lakos vagy?mert még a találkozótok elött nagy helyismeretről adtál tanubizonyságot.A telked megnéztem,gyönyörű helyen van,jó a fekvése,de mostani árak szerint és a beépíthetőséget tekintve,egy kicsit sokallom.

Lehet én vagyok béna vag…

#94101 TrogerBroker

Lehet én vagyok béna vagy vaksi, de elárulná nekem valaki hol a búbánatban tudom megváltoztatni a KBC equitas ker rendszere való belépéshez szükséges jelszavamat ?

Előre is köszi !