Regisztráció Elfelejtett jelszó

Sport

Re: nincs cím

#97839 matgab Előzmény: #97822

szerintem a Madrid felvásárolja az összes játékost, aki tud egy egyeneset rúgni a labdába..

Az ő stragtégiájuk: nem baj, ha nem fér be a csapatunkba, csak ellenünk ne játszon!

Mai tippek:

Hajrá Ventspils!

Kecskemeti TE - Vasas SC (1x2) 1 1.90

To progress (Outrights) Celtic 4.95

BATE Borisov - Ventspils (Draw no bet) (1x2) 2 6.85

BATE Borisov - Ventspils X2 2.90

#97778 matgab Előzmény: #97770

Maccabi Haifa (izraeli)–Aktobe (kazah) 4–3 (Katan 26., Golsa 34., Dvalisvili 59., 62., ill. Avercsenko 8., Csicsulin 13., Kajrullin 15.)

Kemény meccs lehetett...Kíváncsi lennék a 15.percben 0-3-as eredménynél mennyit fizettek volna a fogadóirodák a Maccabi továbbjutásáért...

Anélkül hogy kétségbe vonnám az izraeli (és kazah) sportolók sportteljesítményét, az biztos, hogy van a a pénz, amiért megfordulhat az eredmény...

#97770 matgab Előzmény: #94788

ma a DVSC továbbjutását 1,03-ra adják...Hajrá! Bár fogadni nem merek erre, mert ez túl pici esély ahhoz képest, hogy csak 1-0-ás előnyünk van.

A Tallinra 9,15-öt adnak, de erre meg nem szívesen teszek...

Tegnap ay a syerencs;tlen Vaslui megverhette volna ay Omonia-t, vastag nyerő lett volna, de kapott az Omonia egy 11-est a 84.percben...

#94782 Johny King Előzmény: #94710

Nem nyúlták le a vezetőik a fociba fektetett pénzeket!

Ennyi a titok, semmi más!!!

Szemét, mocsok, tolvaj népnek tartanak minket (lehet, hogy nem is alaptalanul) külföldön, ami sok esetben bizonyítunk is! Lásd: sportvezetők (tisztelet a kivételnek)!

#94715 matgab Előzmény: #94710

mai nemzeti sport... Na erről beszéltem...

"Abrahamnak az első félidőben volt egy óriási ziccere. Azt nem tudom, hogy amennyiben az bemegy, azt követően mennyire nehezítettük volna meg az ellenfél dolgát, de nagyon szép lett volna. Ez azonban sajnos kimaradt, utána pedig csak kósza lehetőségeink voltak” – mondta Zsolnai a piros-feketék hivatalos honlapjának.

„A pályán egyébként nagyon jól éreztem magam, fantasztikus volt ilyen közönség előtt játszani. Sajnos nem sűrűn van ilyenben részünk. Mivel egy nagyon jó csapatról van szó, a négy gól reális különbség, ha a szerencse mellettünk van, akkor talán többet hibáznak, és szorosabb lett volna a mérkőzés” – tette hozzá."

#94710 matgab Előzmény: #94662

a törökökkel nincs gond. Én példaként említeném elénk őket. Emlékszem , mikor 1984-ben idegenben 6:0-ra vertük a törököket, Mészáros, Bodonyi Eszterházy stb. góljaival. Győrben néztem a meccset, fekete -fehér tévén.

Akkor arra gondoltam, hogy "hát igen, ezek a törökök soha nem fognak eg értelmeset a labdába rúgni, menjenek inkább várakat foglalni..."

Aztán halál profin , tudatosan elkezdték felépíteni a bajnokságukat, német edzőket fogadtak, utánpótlásképzésbe fektettek és ma már fényévekre vannak tőlünk...

De mondhatnám akár a svájci példát is. 1984-ben úgy csaptuk le őket 3:0-ra, hogy nem is szagolhatták meg a labdát szinte. Ma szerintem már a svájci foci is régen elhagyott minket...Persze ellenük egy-egy meccset nyerhetünk még...

Igazából az ilyen Újpest, Honvéd, MTK, Vác-szerű csapatokból van elegem, akiknél látszik, hogy halál be vannak fosva, hogy focizni kell külföldi csapat ellen. Meg nem szakadnak meg a pályán. Nekem mindig furcsa, amikor egy magyar csapatnál a riporter azt mondja: legalább hajtottak a fiúk...Wazzeg! a hazai átlag többszörösét keresik, és évi kb. 35-ször kell produkálniuk magukat. Hogy a csába ne várná el az ember, hogy ezen néhány tucat alkalommal ne halnának meg a pályán??

Azt sem értem, hogy pl. a DVSC meccsen azt látom, hogy a védők soha nem állnak oda az ellenfél mellé, aztán csodálkoznak, ha be tudja adni, vagy lőni tud az ellenfél...Semmit nem kéne csinálni, csak már akkor odaállni az ember mellé, amikor még meg sem kapta a labdát.

És úgy kéne támadni, hogy folyamatosan rohanni, hogy be lehessen tenni üresbe a labdát.

Persze magyar bajnokságot ezek nélkül is lehet nyerni. Emlékszem 1991-2 körül jött a Honvédhoz egy finn edző, aki az erőnlétet akarta egy kicsit rendbehozni, de a játékosok bojkottálták és direkt kikaptak nagy zakókkal. Ezek után a vezetőség az edzőt küldte el. Na itt már tudtam, hogy az elkövetkező években a magyar futball semmit nem fog produkálni nemzetközi színtéren. 1-2 siker minidg lehet, amit a szerencsének be lehet tudni és amin be lehet lelkesedni, de tartós eredményesség nem.

Marad a magyarázkodás: ha a bíró megadta /nem adta volna meg a 11-est, vagy ha nem csináltak volna védőink ilyen gyermeteg hibákat, vagy ha az utolsó passzoknál jobban koncentráltunk volna, csak a helyzeteket kellett volna berúgnunk, túl hideg votl, túl meleg volt, stb.stb. Ott kell lenni és ki kell alakítani annyi helyzetet, hogy az egyik-másik bemenjen és kész. Ilyen egyszerű játék a foci.

Addig amíg 2 helyzetet dolgozunk ki és végig védekezzük a meccseket addig csak akkor nyerünk , ha szerencsénk van.

#94662 matgab Előzmény: #94276

Jaj, bárcsak minden nap lenne nemzetközi kupaforduló magyar csapatokkal...

Kár, hogy csak 1 gólos hendikeppel lehetett fogadni...

Nyerő zsebben, most pedig azt várom, hogy Brazilia leverje Puerto Rico-t röplabdában...

#94274 matgab Előzmény: #94227

rosszul fogod fel...

Mindenképpen vidám leszek, ha nyer a Honvéd, akkor azért, ha meg kikap, akkor legalább vígasztalódom a nyereménnyel...:)

#94227 Ricsi Előzmény: #94204

Magyar csapat ellen fogadni?

Nem tudnám elképzelni, mert akkor én a törököknek drukkoljak a meccsen?

#94204 matgab Előzmény: #93886

ma is van egy elég biztos tipp:

Fener- Honvéd handikeppel 1,6-os odds a Fener-re...

Remélem formában vannak már a Feneresek...

Bár érdekesség kedvéért megtettem a Roma meccset egy döntetlenre...

gratula a csapatnak és a…

#93886 Chaby

gratula a csapatnak és a debrecenieknek :)))