Regisztráció Elfelejtett jelszó
Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!

Mtelekom részvény

Re: nincs cím

#97309 Scipio Előzmény: #97280

Záróban nem ment el a 706-os vételem, most aztán törhetem a fejem, kiülés vagy dobás reggel bukóban...

#96449 Scipio Előzmény: #96409

A pénz 2/3-a swingben termel - végre, csak a maradékkal terveztem egy kis nyári dt-t... Összességében ezzel is kis pluszban vagyok ( hála a stopnak ), de ismerve az elmúlt hetek történéseit, jóval több volt ebben, nem beszélve a gép előtt töltött időről, idegről stb.

Egy cetlire hasonló szöveggel a gép sarkára már én is gondoltam, de még ebben is visszakoztam :))

Nem semmi amit a telekom csinál, már lassan egy hete temetik a legtöbb elemzésben, erre - ha máshol nem, a zárásban - mindig megcsinálta a 10-15 forintját, innen el nem tudom képzelni, hogy még hova mehetne - hacsak a gyj nem lesz fergeteges - swingre már későinek érzem a beszállót...

#96409 Dr. ursi Előzmény: #96332

kezdőhiba. én is sokat szenvedtem tőle ... borzasztó volt ! gyötrelmes !!! és nagynéha még mindig el-elkap a pánik :o) ezért van kitéve elém a falra, hogy ilyenkor mi a teendő: "tedd mindig, amit elgondoltál !" - csupa nagybetűvel írva :o)))

ne daytrédelj ! azt csináld ami jól megy, azaz swingelj !

#96332 Scipio Előzmény: #96324

Köszi a jó tanácsokat! Sajnos teljesen igazad van, túl sokat kombinálok, aztán mire rábólintok a terveimre a piac már elszaladt mellettem és jön a másik véglet a kapkodás...

Pedig már próbáltam este terveket felállítani - jellemzően szinte mindig jól működőeket - aztán reggel persze csak találtam valamit ami megfontolásra vagy visszakozásra késztetett, majd a nap végen jött a felismerés, hogy megint lemaradtam.

Sikeres swingerből így lettem ideges daytrader, ez eddig nem túl nagy előrelépés, de igyekszek tanulni...

#96324 Dr. ursi Előzmény: #96299

nem szabad ennyit filózni.

ha van elképzelésed hogy miért akarsz venni és mi az elvárásod időben és árban, akkor meg kell lépni.

ha sima long, akkor ezekben az időkben még stop se kell, ki lehet ülni, persze aztán ne kérd rajtam számon ha mégsem, mert változnak a körülmények, feltételek.

vagy kezeled a kockázatot és bevállalsz egy stoppot.

#96299 Scipio Előzmény: #96290

Ne is mond, először 562-nél akadt meg rajta a szemem, azóta kb fél tucatszor akartam belevenni, ma is ott sasoltam 695-nél egy tdt pakkal az ok gomb felett, hogy elkezdik-e csipegetni a csaknem 60 ezres pakkot, mert akkor én is beszálltam volna.

Aztán amikor egyben kikapták és felugrott 700-ig jött a szokásos hülyeségem, hogy itt már késő beszállni...

Fiatalság bolondság :))

#96290 Dr. ursi Előzmény: #96286

az 1,4 % :o) az jó !

de nem ma kellett venni ... szerintem :o) bár én is kavartam egy kicsit tdt-ben, játékmennyiséggel.

#96286 Scipio Előzmény: #96270

Hát 255 db teljesült a vételi ajánlatomból 714-en mielőtt levittem a többit 12-re, záróban 24-en realizáltam a nyereséget, valljuk be nem semmi haszon :)))