VIX 4H emelkedő trendből kiesett...!..irány Ma 200 visszateszt..? ..Bitcoin nem mozdul megragasztották technokollal, GOLD oldalaz
VIX 4H emelkedő trendből kiesett...!..irány Ma 200 visszateszt..? ..Bitcoin nem mozdul megragasztották technokollal, GOLD oldalaz
Jó volt a Stoppod-:) Grat.
1H Ms50 tartja a daxot, egy 5. hullámot 14.123 -ig a csökkenő csati teteéig várok (fibo 0.786 is egyben) - ott short, ha onnét lefordúl. Ma200 lefelé trendel 14.447 most, mire odaérünk nem sok lesz a csati tető és Ma 200 között ...
lezárta a stop 0-ban, míg kimentem a postáshoz
Semleges helyen van az összes index, mindegyik irány lehet, de nagyobb esélyét adok a zuttynak - nincs impulzív hullám - korrekciós mozgásnak tekintem ami eddig volt -arra lépek majd amerre mutatja a piac az irányt - vagy kitör a csökkenő trendből, vagy letöri a mostani szinteket - itt orosz rulettnek érzem a pozit.
Nem lesz jó, amit mondtam, nincsenek meg a hullámok. 13600 short indult.
fene tudja
usa kezd
Az 5. hullám első hulláma kész lehet, most megy fel a 2-es talán.
-500 pont 13,345
Szép esés, ez várható volt, de vissza kéne mennie tán nullába. tipp
Jaj nem magam 2-4-6 lottal megyek, 0,1 vagy 0,2 játék, nincs értelme-
de köszi.
Gratulálok, nagy a csapkodás, 13470 körül egy kis támasz jön.
Tegnapi 731es shortomat adtam most 567en. Tegnap 250 ponttal is volt feljebb.
0,1 lot, tehát csak játék volt-.
Jó reggelt, sziasztok!
Ma 9-től elvileg kezdődnek a tárgyalások, külügyminiszteri szinten. Szerintem is 4-es hullám épülget.
Nekem gyanús, hogy "bikacsapda" szemtanúi voltunk a mai nap! Ráadásul elkészülhetett a 4. hullám.
(4. még holnap egy kicsit mehet fel talán)
Csütörtökön ismét az EKB van soron.

Én se értem de, az EU ágyúcső helyett az EKB patronjait töltötte meg, a FED pedig nem emel kamatot, sőt a mennyiségi lazítást sem kezdi el tovább csökkenteni - HappY -az infla meg marad és nő a mostani USA 7,5%, helyett 10-11% a mostani kondiciókkal, ha ez lesz akkor meg +20 % - aza a részvények és az arany a csillagos égbe GOLD célár:3000 USD dec.31.
13,955
na meglesz a 14 ezer ?
Kíváncsi vagyok ki tippelt erre tegnap reggel 12,480nál.. :)))
13,910