Szép esés, ez várható volt, de vissza kéne mennie tán nullába. tipp
Szép esés, ez várható volt, de vissza kéne mennie tán nullába. tipp
Jaj nem magam 2-4-6 lottal megyek, 0,1 vagy 0,2 játék, nincs értelme-
de köszi.
Gratulálok, nagy a csapkodás, 13470 körül egy kis támasz jön.
Tegnapi 731es shortomat adtam most 567en. Tegnap 250 ponttal is volt feljebb.
0,1 lot, tehát csak játék volt-.
Jó reggelt, sziasztok!
Ma 9-től elvileg kezdődnek a tárgyalások, külügyminiszteri szinten. Szerintem is 4-es hullám épülget.
Nekem gyanús, hogy "bikacsapda" szemtanúi voltunk a mai nap! Ráadásul elkészülhetett a 4. hullám.
(4. még holnap egy kicsit mehet fel talán)
Csütörtökön ismét az EKB van soron.

Én se értem de, az EU ágyúcső helyett az EKB patronjait töltötte meg, a FED pedig nem emel kamatot, sőt a mennyiségi lazítást sem kezdi el tovább csökkenteni - HappY -az infla meg marad és nő a mostani USA 7,5%, helyett 10-11% a mostani kondiciókkal, ha ez lesz akkor meg +20 % - aza a részvények és az arany a csillagos égbe GOLD célár:3000 USD dec.31.
13,955
na meglesz a 14 ezer ?
Kíváncsi vagyok ki tippelt erre tegnap reggel 12,480nál.. :)))
13,910
Persze, hosszabb távon teljesen igazad van, de rövidtávon ennyire nem szokott elszakadni egymástól az sp és a dax, de ez már harmadik napja tart... Itt a háromhónapos chart is ha szeretnéd: https://stooq.com/c/?s=dy.f&d=20220309&c=3d&t=l&a=...
Érdemes megnézni mennyit esett január egy óta.
Kemény ,nagy esés után van ,természetes a felpattanás.
itt a kérdés a mérték.
illetve:
1/ itt akkor beáll egy hullámzás nagyjából itt
2/ vagy visszaesés esetleg új alj is.
3/ fel tovább.
dax és az sp500 teljesítménye hétfő óta.... no comment... brutál erő van a daxban:
Várjunk holnapig. Már a ma este is sokat elárul majd.
Újratervezés... :D

Minden ellenálláson is úgy mentek át mint kés a vajon... esősávból is kitörtek... Még ha béke is lenne, akkor is még évekig fogjuk nyelni a következményeket - nyugat is... a pénzpumpát meg be akarták fejezni... Éééén nem értem
13,760
Ha rossz hír nem jön a frontról és marad a tűzszünet akkor holnap még emelkedhet.
Van tér bőven.
"Meddig húzzák fel?"
Hààà ha a 15000et is átviszik, akkor új csúcs... :D Mondom én ezek az ötödik meg C hullámok lefelé nekem általában új csúcs esés helyett... :D Tegnap 12500rol ma 13750nel van... :D olyan erő van a Dalban, ami a német gazdaságból is igen csak hiányzik.... :D
Kis mennyiségű short nyilt 731ről, engedem fölém. stop nincs.
majd longolom mással ha úgy érzem.
Feljebb fog menni, de menjen.
sp short is nyílt, Nasdaq nem.