összeraktam egy magfelelő pakkot a portfoliómba. Ennyiért szerintem jó vétel, mégha a veszett kutyák azonnal nekimennének ha neaggyisten..
összeraktam egy magfelelő pakkot a portfoliómba. Ennyiért szerintem jó vétel, mégha a veszett kutyák azonnal nekimennének ha neaggyisten..
mindent felvásárolt (hitelből ) és mégis 700 körül ingadozik
https://www.portfolio.hu/uzlet/20220222/nemzetstra...
Kontroll nélkül visznek mindent, ami kell.
érdekes jövőkép
"Azon viszont már gondolkodunk, hogy a 4iG megjelenjen a nemzetközi
tőkepiacokon, mondjuk dual listing keretében, amellyel nem csak a
magyar, hanem külföldi tőzsdén vagy tőzsdéken is elérhetőek lennének a
vállalat részvényei. Európában két ilyen helyszín látunk, Frankfurtot és
Londont. Ez már nem egy távoli terv, a Rheinmetall is támogatná
törekvéseinket, ők érthető okokból inkább a frankfurti tőzsdén történő
megjelenésünket szorgalmazzák."
bezsákolásra kerül
"A tranzakció értéke 625 millió euró, megközelítőleg 232 milliárd forint. A tranzakció a tervek szerint
januárban zárulhat le, a Gazdasági Versenyhivatal („GVH”) jóváhagyását követően. "
https://bet.hu/newkibdata/128640775/4iG_RT_DIGI_20...
mennek előre mint egy tank...
igen, ez elég komoly beszálló, az egyik legkomolyabb német hadiipari cég.
Ez a Jászai , ez olyan mint egy tank. Addig tolja , tolja a dolgokat, amíg vagy nem lesz csilliárdos, vagy amíg nem koppan egy nagyot. Nincs kispályázás, nincs alibi...
Esik tovább sajnos, a többi Lölö papírral együtt :-)
nem tudom, nekem nem szimpi az egesz. inkabb maradok tavol tole, ahogy masfel eve oda se neztem
2éve nemcsak mondták, hanem be is dobták a lapokat rendesen, 2019 júliustól 2020 márciusig -75% :)
Az igaz, akit érdekelt, 2020 márciusában szállt be nagyobb tőkével és másfél év alatt csinált 200%-ot, már ha kibírta... a többség 660 felett dobta :)
Ezt a dobálózást sokan lassan már 2 éve mondják.
Akkor kell venni,mikor dobálóznak vele,vagy nagyobb emelkedés előtt áll. Ez most úgy áll.
Le a kalappal. Kemény lehetett innen végig nézni a bezuhanást tavaly márciusban 300 alà, de legalább happy end a vége.
Ez is lesz olcsóbb, ahogy jön a választás, ami ezúttal szoros lesz szerintem. Sokan ész nélkül fogják dobálni a NER papírokat, nem fognak kockáztatni.
Itt sokkal biztosabb emelkedések lesznek,mint a felsorolt papírokban. Ezt eladtad,ami emelkedés előtt áll,ott meg várod a csodát?