Oldalunkon a felhasználói élmény javítása és egyes szolgáltatások elérhetővé tétele érdekében
HTTP cookie-kat (sütiket) használunk.
További információk
"A tranzakció értéke 625 millió euró, megközelítőleg 232 milliárd forint. A tranzakció a tervek szerint januárban zárulhat le, a Gazdasági Versenyhivatal („GVH”) jóváhagyását követően. "
Mondjuk a hír szerint a megállapodás nem kötelező érvényű és átvilágítás jön, ami a telekommal is szakítással végződött ezért nem kell erre agyat eldobva 4IG-t venni sztem. DE a városház és egyéb önkori ingatlanok eladási botrányai miatt úgy tünik h nagy bukkancsba szalad bele éppen az egybesült ellenzék, plusz még ott a szalonnán kenyéren és vizen élő jakab mester panellakás halmozása. Na és markizaj is karigerit felkarolva azt a roppant valószínű lehetőséget tolja h a városháza eladási oldalán és vevő oéldalán is putyin áll és majd anonimus a szivárogtatások végén lerántja az álarcot és putyin nevet majd ránk. Szal a lényeg h a választásokra valszeg lehet kezdeni a ner zászlóshajók vételét így a lölö cégek mellett a 4IG vételét is bár vannak nála olcsóbbak is. Sztem
igen, ez elég komoly beszálló, az egyik legkomolyabb német hadiipari cég.
Ez a Jászai , ez olyan mint egy tank. Addig tolja , tolja a dolgokat, amíg vagy nem lesz csilliárdos, vagy amíg nem koppan egy nagyot. Nincs kispályázás, nincs alibi...
Nem azert adtam el, hogy olcsóbban visszavegyem, hanem azért, mert jo sok idő után nyerőben sikerült. Remélem ugyanez a sors var az opus, appenin és cig pakkomra is, bár azok sokkal nagyobbak
Nem azert adtam el, hogy olcsóbban visszavegyem, hanem azért, mert jo sok idő után nyerőben sikerült. Remélem ugyanez a sors var az opus, appenin és cig pakkomra is, bár azok sokkal nagyobbak