Reggel vettem hatit, azt hittem, jobban fog termelni ennél...
Reggel vettem hatit, azt hittem, jobban fog termelni ennél...
:D:D
tegnap amiatt nem ment az oldal és admin kolléga nem állította vissza. Nem tudom mi a gond, Én még mindig külföldön vagyok, ma repülök haza. Holnap beszélek vele, mailt írtam, szóval pasz. Írjatok adminnak privát üzenetet.
Én még egy 17300 feletti pakkra tartalékolok...
nagyon frankó.....csak rajzolgass még ilyen szép grafikonokat :-)) örül a szívem nekijje :D
ha feljebb megy ráadunk...ha zuhan..akkor is. :-)
németek bezVrnak..ha ők is elkezdenének zuhanni...itt is folytatódna...csak nehogy megvegyék.
Remélem sokáig fog üzemelni a HATI ebben a szép csökkenő csatornában!
http://kepfeltoltes.hu/090729/1090007871_www.kepfeltoltes.hu_.jpg
addig dumáltad ricsit, hogy megijedt :))
töretlen lelkesedésed :))
De Kína megmutatta, hogy kell, onnan még szerintem várhatunk nagyon rossz híreket a közeljövőben!
Biztos valamit eltitkolnak még, de az árfolyamokon már látszik! Kíváncsi mi fogja borzolni a kedélyeket!
A mai emelkedés, szvsz még a sok OPTIMISTÁknak köszönhető akiket még fűt az előző napok /hetek ralija! Ahogy rendesen megégetik magukat onnantól kezdve lesz itt dáridó :) Sok embernek adnak jó kiszállót!
Továbbra is Kína nem véletlenül volt napközben -7%-on is!
Én már elég bizonytalan vagyok. :)
Sajnos tegnap nem zártam a longot ott ahol terveztem.
Most viszont már nem akarom pánikból eladni. Többször eljátszotta már velem, hogy utána fordult. Inkább nem ugrálok, és kihagyom ezt a short kört.
Legalábbis most ezt gondolom. (...vagy nem?)
Usákok tegnap sem estek,ma sem akarnak,pedig mi megelőlegeztünk egy jó nagy zakót számukra :D
Mi sem nagyon akarunk pirosban maradni....
Továbbra is a Richter makacskodik!
Essen már, hogy rohadjon rá az összes készlete!
utolsó rúgás?
Hogy végképp bizonytalan legyen mindenki az irányt illetően?
támaszt törtük elvileg...
ja...felborította a saját taktikáját is a bróker gyerek..most fogja elbukni az egész bef.alap itteni pénzét :DD
Otit,elad,hatishortot nyit ész nélkül :D