Regisztráció Elfelejtett jelszó

BUX0912

Re: nincs cím

#93384 Kissherceg Előzmény: #93383

tegnap amiatt nem ment az oldal és admin kolléga nem állította vissza. Nem tudom mi a gond, Én még mindig külföldön vagyok, ma repülök haza. Holnap beszélek vele, mailt írtam, szóval pasz. Írjatok adminnak privát üzenetet.

#93374 BudFox Előzmény: #93360

nagyon frankó.....csak rajzolgass még ilyen szép grafikonokat :-)) örül a szívem nekijje :D

ha feljebb megy ráadunk...ha zuhan..akkor is. :-)

#93366 BudFox Előzmény: #93315

németek bezVrnak..ha ők is elkezdenének zuhanni...itt is folytatódna...csak nehogy megvegyék.

Re: Gl

#93325 Zabás Előzmény: #93321

De Kína megmutatta, hogy kell, onnan még szerintem várhatunk nagyon rossz híreket a közeljövőben!

Biztos valamit eltitkolnak még, de az árfolyamokon már látszik! Kíváncsi mi fogja borzolni a kedélyeket!

A mai emelkedés, szvsz még a sok OPTIMISTÁknak köszönhető akiket még fűt az előző napok /hetek ralija! Ahogy rendesen megégetik magukat onnantól kezdve lesz itt dáridó :) Sok embernek adnak jó kiszállót!

Továbbra is Kína nem véletlenül volt napközben -7%-on is!

#93324 Robag Előzmény: #93316

Én már elég bizonytalan vagyok. :)

Sajnos tegnap nem zártam a longot ott ahol terveztem.

Most viszont már nem akarom pánikból eladni. Többször eljátszotta már velem, hogy utána fordult. Inkább nem ugrálok, és kihagyom ezt a short kört.

Legalábbis most ezt gondolom. (...vagy nem?)

Gl

#93321 Waszeitung

Usákok tegnap sem estek,ma sem akarnak,pedig mi megelőlegeztünk egy jó nagy zakót számukra :D

Mi sem nagyon akarunk pirosban maradni....

#93319 Zabás Előzmény: #93316

Továbbra is a Richter makacskodik!

Essen már, hogy rohadjon rá az összes készlete!

#93181 BudFox Előzmény: #93172

ja...felborította a saját taktikáját is a bróker gyerek..most fogja elbukni az egész bef.alap itteni pénzét :DD