én még ott tartok 40mrd/név a nyereség :) ebben nem látszik nyílván a háborús helyzet. Ukrán rész amúgy is 20% alatti és tán nem is nyereséges. (KV előtt nem olvasom el :)
én még ott tartok 40mrd/név a nyereség :) ebben nem látszik nyílván a háborús helyzet. Ukrán rész amúgy is 20% alatti és tán nem is nyereséges. (KV előtt nem olvasom el :)
eddig szépen néz ki, meg a nap is hosszú, reméljük 12e-en át tudja lendíteni magát https://invst.ly/xjxeo
igen, egy darab 1:10-es split volt 2002-ben...
Emékszem, akkor mondták is anno, hogy soha nem lesz megint 2000 forint az OTP...
1600 volt a legalacsonyabb ár, amint vettem, tartottam, amíg visszament, s boldogan eladtam 1800 körül..
arra is gondolhatunk einstand lesz ha oroszok belelendülnek, és mint nyugati érdekeltség.
igen, ha jól tudom német osztrák bankok még rejtegetik az usa hitelválság sztaniol papírba csomagolt kutyaszarait.
nem volt az OTP azóta splittelve emlékeim szerint.
igen, akkor beírtam, egyedi alkalom a meggazdagodásra.
csak tartani kellett volna majd 1-2 év múlva ránézni.
2009-ben volt és bőven 1200-ig esett az OTP.
Én emlékszem, akkor 1216-on vettem 4000 darabot, de mivel egész nap vízszintes csík volt és előtte az volt a szokás, hogy a nap végén lekúrják 15%-kal, ezért inkább eladtam 1222-n még pozitívban...
közben vettem egy pakkot, 9860nál, most elég jól áll.
nincs pénzügyi válság, cégek jövedelmei csökkennek, ha kisüt a nap és mindenki számba veszi a veszteségeit, megindulnak a lobbik... ááá nem így gondoltuk hanem..
Meglátjuk, most elvileg jobb helyzetben van az OTP, ahogy olvasom jobban állnak, mint a Raffi.
@Ibiza, én is arra gondoltam, hogy a Sberbank hiteleire bejelentkezhet. Jó minőségűek, ahogy írják.
"A hitelállomány jó minőségű, így vélhetően lesz rá vevő, a hiteladósok várhatóan egy másik bankhoz kerülnek át.."
Emlékeim szerint 2008-ban kétezerig esett az OTP.
Ez a válság egyszerűbb lenne?
szép.
DAX chart meg kamaszos emelkedést mutat
8000ig vártam le, ott vettem volna még egy pakkot, még bármi lehet.
közép távra zsákolok, fél-1év meglátjuk