Nem nyitottam longot, csak beálltam az általad is említett és charton ábrázolt lenti DAX (13630) és S&P(4005) szintekre, de még ezeket is figyelni kell vagy ki kell venni a megbízásokat.
Nem nyitottam longot, csak beálltam az általad is említett és charton ábrázolt lenti DAX (13630) és S&P(4005) szintekre, de még ezeket is figyelni kell vagy ki kell venni a megbízásokat.
Megint nagyon jól láttad. A kialakult helyzetben én sem hittem Pomperj longos elképzelésében, az csak akkor valósulhatott volna meg, ha Oroszország nem támad. Nagyjából én is ekkora korrekcióra számítottam. DAX-ban csak-csak volt, de S&P-ben alig.
Még tegnap éjjel beálltam DAX-ban 13630-ra, S&P-ben 4005-re longra.
Ez nagyon sajnálatos, ha tényleg így van. Most nézem a híreket, de több helyen írják, hogy "meg nem erősített hírek szerint". Mindenkinek jobb lenne, ha tényleg nem erősítenék meg a valódi háborút.
------------------------------------------------------
megtörtént, amitől tartottunk.
Hulló késbe Pomperj-el együtt?
DAX Futuresnek kellene már nagyon egy kis felfelé korrekció. Holnap szerintem esni fog, de addig fel kellene töltődnie hozzá.
De engedik?
Csütörtök és péntek esés. Ennyit engedtek korrekcióként.

Jön a "hosszú kések éjszakája"?
Véget érhet egy nagyobb szerkezetvég is és akkor lehetne felfelé korrekció, de tulajdonképpen én is csak pici korrekciót várnék és nagyobb esést, ahogy te. Ha az SPX-et a 4200 körüli szint nem fogja meg, akkor irány a chartodon látható 4000 környéke, netán lejjebb.
Valószínűleg innen fordulni fog a DAX és az SP is, de ezt nem merem éjszakára megjátszani.
Csak korrekció lenne, mert lemerültek a Stochastic indikátorok.
Viszont, ha nem engedik a fel korrekciót, akkor átmegy a Stochastic az aljon vízszintesbe.

Hát igen, engedik-e? Szerinted kész a 14900-ról indult hullám hullámszerkezete?
DAX Futuresnek kellene már nagyon egy kis felfelé korrekció. Holnap szerintem esni fog, de addig fel kellene töltődnie hozzá.
De engedik?