Már 13869
Megint nagyon jól láttad. A kialakult helyzetben én sem hittem Pomperj longos elképzelésében, az csak akkor valósulhatott volna meg, ha Oroszország nem támad. Nagyjából én is ekkora korrekcióra számítottam. DAX-ban csak-csak volt, de S&P-ben alig.
Még tegnap éjjel beálltam DAX-ban 13630-ra, S&P-ben 4005-re longra.
Ez nagyon sajnálatos, ha tényleg így van. Most nézem a híreket, de több helyen írják, hogy "meg nem erősített hírek szerint". Mindenkinek jobb lenne, ha tényleg nem erősítenék meg a valódi háborút.
------------------------------------------------------
megtörtént, amitől tartottunk.
Hulló késbe Pomperj-el együtt?
DAX Futuresnek kellene már nagyon egy kis felfelé korrekció. Holnap szerintem esni fog, de addig fel kellene töltődnie hozzá.
De engedik?
Csütörtök és péntek esés. Ennyit engedtek korrekcióként.

Jön a "hosszú kések éjszakája"?
Véget érhet egy nagyobb szerkezetvég is és akkor lehetne felfelé korrekció, de tulajdonképpen én is csak pici korrekciót várnék és nagyobb esést, ahogy te. Ha az SPX-et a 4200 körüli szint nem fogja meg, akkor irány a chartodon látható 4000 környéke, netán lejjebb.
Valószínűleg innen fordulni fog a DAX és az SP is, de ezt nem merem éjszakára megjátszani.
Csak korrekció lenne, mert lemerültek a Stochastic indikátorok.
Viszont, ha nem engedik a fel korrekciót, akkor átmegy a Stochastic az aljon vízszintesbe.

Hát igen, engedik-e? Szerinted kész a 14900-ról indult hullám hullámszerkezete?
DAX Futuresnek kellene már nagyon egy kis felfelé korrekció. Holnap szerintem esni fog, de addig fel kellene töltődnie hozzá.
De engedik?

Ez nagyon jó kérdés. De mindjárt alatta is lesz. Kérdés, hogy megelégszik-e ennyivel.
Majd lehet tüske, de a "C" aljánál.
Minek jön le, ha nem megy az "A" hullám alá?