Korrekció beindult. 15.153 Bárhonnan lefordulhat.

Most nézzünk a hetes Ichimoku chartra!
Hetes charton utoljára 2020 március-májusában voltunk a felhőben.
Most megnőtt a lehetősége, hogy belecsúszunk ismét, mert elértük a határát.
Ha beütne a "Krach" akkor könnyen leszaladhatunk a támasz zónába 13.500-13.740-ig.
(a veszélyekre hívom fel a figyelmet, mert vízválasztó szintek előtt állunk)
------------------------------------------------------------------------
Február 6.-án felhívtam a figyelmet , hogy hetes charton süllyedhetünk a felhőbe. Hát csúsztunk is lefelé.
Írtam, ha beüt a "Krach" 13.500-13.740-ig eshetünk, ahol erős támaszzóna van. A számozás alapján itt lehetne a nagy 4. hullám.
Jelenlegi állapot:

Most számoltam, ötödször készül támadni a 14820-et a dax.
Kezd stabilizálódni, 14960 felett ugorhat, inverz fülescsésze m5. De, szigorú stop, mert bármikor változhat az irány, nagy a vola.
Nálam azért lett long, mert innen már többször pattant mostanság....
Szerkesztve, eddig jó 100 pont,
Én innét sp és dax long
Volt, van erre chartod?
------------------------------------------
Nem elég, hogy elkészítem a chartokat. Még én keressem vissza azokat?
Kicsit Te is utána nézhetnél, ugyanis közben kereskedem!
Nem is olyan rossz lehetőség az a 14.400.
Nézzétek, hogy a háromszög alsó szára is oda mutat!

Sziasztok, jó reggelt!
Lenthor, ha netán elérné a 14621-et vagy 14400-at, akkor onnan mit várnál. És időben ez hogy nézhetne ki?
Ahhoz, hogy felfelé korrigáljunk az órás gyertyát 10 óráig jól fel kell húzni, hogy alsó tüske legyen.
köszönjük! 15008-ig talán vissza és onnét a következő öntés.
éves mélypont = 14 952 pont első támasz
októberi mélypont = 14 818 pont, második támasz
2021. márciusi Gap = 14 693-14 621 pont / 262% = 14 621 pont a harmadik támasz.
Titkos cél 14.400
dax -420
FED rendkívüli ülés. A 11:30 óra az ottani idő!
----------------------------------------------------------------------------------
Előzetes értesítés gyorsított eljárás keretében tartott ülésről
A Federal Reserve System Kormányzótanácsának 2022. február 14-én, hétfőn 11:30 -kor tartandó zárt ülésére előreláthatólag gyorsított eljárás keretében kerül sor, az igazgatótanács szabályzatának 261b.7 szakaszában meghatározottak szerint. Az ülések nyilvános megfigyelése a Testület 20th Street és C Streets irodáiban, NW, Washington, DC. Ezen az ülésen a tervek szerint a következő hivatalos igazgatósági kérdéseket tárgyalják.
Találkozó időpontja: 2022. február 14., hétfő
1.
A Federal Reserve Banks által felszámítandó előleg- és diszkontráták felülvizsgálata és meghatározása a kormányzótanács által.
A gyorsított eljárásban elbírált ügyek végleges közleménye a zárt ülést követően elérhető lesz a Testület Információszabadság és Közügyek Irodájában, valamint a Testület honlapján.
További információkért forduljon: Michelle Smith, igazgató, igazgatótanácsi asszisztens, igazgatósági tagok osztálya a 202-452-2955 telefonszámon.
Kiegészítő információk:
Felveheti a kapcsolatot a Testület webhelyével a http://www.federalreserve.gov címen , ha elektronikus bejelentést szeretne küldeni a pályázatokról és egyéb gyorsított kérdésekről, valamint az üléssel kapcsolatos eljárási és egyéb információkról.
Kelt: 2022.10.02