dax
Lenthor Előzmény: #898493FED rendkívüli ülés. A 11:30 óra az ottani idő!
----------------------------------------------------------------------------------
Elnökségi ülés
Zárt elnökségi ülés 2022. február 14-én
A kormány a napfényben találkozó közleménye
Előzetes értesítés gyorsított eljárás keretében tartott ülésről
A Federal Reserve System Kormányzótanácsának 2022. február 14-én, hétfőn 11:30 -kor tartandó zárt ülésére előreláthatólag gyorsított eljárás keretében kerül sor, az igazgatótanács szabályzatának 261b.7 szakaszában meghatározottak szerint. Az ülések nyilvános megfigyelése a Testület 20th Street és C Streets irodáiban, NW, Washington, DC. Ezen az ülésen a tervek szerint a következő hivatalos igazgatósági kérdéseket tárgyalják.
Találkozó időpontja: 2022. február 14., hétfő
Figyelembe veendő ügy(ek):
1.
A Federal Reserve Banks által felszámítandó előleg- és diszkontráták felülvizsgálata és meghatározása a kormányzótanács által.
A gyorsított eljárásban elbírált ügyek végleges közleménye a zárt ülést követően elérhető lesz a Testület Információszabadság és Közügyek Irodájában, valamint a Testület honlapján.
További információkért forduljon: Michelle Smith, igazgató, igazgatótanácsi asszisztens, igazgatósági tagok osztálya a 202-452-2955 telefonszámon.
Kiegészítő információk:
Felveheti a kapcsolatot a Testület webhelyével a http://www.federalreserve.gov címen , ha elektronikus bejelentést szeretne küldeni a pályázatokról és egyéb gyorsított kérdésekről, valamint az üléssel kapcsolatos eljárási és egyéb információkról.
Kelt: 2022.10.02